Zwart is het nieuwe wit: 5 x populaire keukentrends - indebuurt Apeldoorn

2021-11-18 06:17:26 By : Mr. Jack Huang

Als je van koken houdt, heb je vast wel eens nagedacht over hoe jouw droomkeuken eruitziet. Met een prachtig eiland of misschien een marmeren blad? Moodkeukens in Apeldoorn neemt je mee op reis door de vijf laatste trends. Hier gaat je keukenhart gegarandeerd sneller van kloppen.

Hoe gaaf is deze donkergroene keuken? Dit zie je niet vaak, maar bij Moodkeukens in Apeldoorn steelt dit prachtige kookeiland de show. De kasten hebben een matte en greeploze afwerking wat zorgt voor een super strakke uitstraling. Bang voor vette vingerafdrukken op je matte kasten? Deze keuken heeft een speciale coating waardoor je hem niet ziet.

Zwarte keukens zijn al een tijdje trendy en die trend zal voorlopig doorzetten. Door te spelen met licht, bijvoorbeeld met inbouwspots onder het blad, creëer je een unieke sfeer. De combinatie met houten kasten, zoals op de foto hierboven, maakt het wat warmer. Je kunt het humeurige effect van de zwarte keuken ook versterken door een accentmuur in een donkere kleur te maken.

Echt marmer of marmerlook? Het is bijna niet van elkaar te onderscheiden. Het is populair, dat is zeker. Marmeren bladen zijn er in allerlei varianten, bijvoorbeeld met brede contouren of een zeer gedetailleerde tekening van nerven. Marmer kan je gebruiken als aanrechtblad, maar bijvoorbeeld ook als wand achter de kachel. Er zijn veel mogelijkheden en het resultaat is altijd stijlvol.

Strak, strakker, het meest gestroomlijnd: een greeploze keuken is de droom van iedereen die van modern design houdt. Met speelse ontwerpkeuzes kunt u uw keuken er uitnodigend uit laten zien. Ook handig, je komt niet meer vast te zitten aan de handvatten.

Wandkasten vind je bijna niet meer in moderne keukens. Ze maken plaats voor wandplanken en grote kasten. Moodkeukens is expert in houten keukens en kan alles op maat maken. Zo kun je de wandplank zo dik of dun laten maken als je zelf wilt. Spots of niet? De keuze is aan jou. Ook kun je gaan voor een kastenwand, zoals bij de donkergroene keuken, waarin alle apparatuur direct netjes weggewerkt is.

Moodkeukens denkt graag met u mee hoe zij uw droomkeuken kunnen realiseren. U kunt altijd binnenlopen voor gratis advies en u verheugt zich op de prachtige showrooms. Trends zijn natuurlijk leuk, maar uiteindelijk gaat het erom dat je iets vindt dat bij je past. Aanstaande zondag 6 juni is het koopzondag, een mooi moment om advies in te winnen.

Aangeboden door Modeltreinen Atelier Apeldoorn

Register! 22 nieuwbouw appartementen in de Hoofdstraat met huursubsidie

Aangeboden door Modeltreinen Atelier Apeldoorn

Laatste kans: win een cadeaubon voor een optreden of concert

Aangeboden door BSO Imme Buiten

Aangeboden door Modeltreinen Atelier Apeldoorn

Blijf op de hoogte van alles uit Apeldoorn

© 2021 - DPG Media BV - Alle rechten voorbehouden