Nog een parasol gratis zonder voucher - Noordhollands Dagblad

2021-11-16 16:02:33 By : Ms. Elena Sun

Atie Vennik wilde deze zomer een parasol gebruiken die ze een paar jaar eerder had gekocht. Maar bij het plaatsen in de parasolvoet bleek de parasol scheef te staan.

Vennik had geen bon meer en wist niet waar ze de parasol had gekocht. Maar ze ontdekte een kaart die eraan hing met de tekst 'Intergamma'. Daarna ging ze naar de Gamma in Den Helder. Ze kreeg meteen een nieuwe paraplu, zonder extra kosten. ,,Fantastisch.''

Engelien Bults-Vlaar uit Blokker is lyrisch over Electroworld Lieshout uit Hoorn. Bults had veel gedoe met KPN – waar ze klant zijn – om beelden op interactieve televisie te krijgen. Bellen, bellen, bellen. Tientallen keren. Er werd een nieuwe ontvangstbox geplaatst, maar ook dat hielp niet. ,,Uit pure wanhoop belde Lieshout. Ze kwamen dezelfde dag nog en na tien minuten hadden we een foto, na vier weken zonder televisie. Ze rekenden wel voorrijkosten en matige lonen, maar dit bedrijf verdient een dikke pluim."

Gerard Kors uit Velserbroek begon te lekken in de woning na hevige regenbuien van de afgelopen maanden. Het kwam zelfs via een spot uit het plafond naar beneden. Mijn eigen kit loste het probleem niet op, dus belde ik Zinq Dessin. Ondanks de drukte konden ze snel langskomen en na enig zoeken wist Sander het probleem op het dak te vinden. Er ontstond een soort dam met een flexibele kunststof mortel die het water naar de goot leidde. ,,Toen ik naar de kosten vroeg, zei Sander van Zinq Dessin: 'De volgende keer maar aan mij denken'. Dat zal ik zeker doen.''

De laminaatvloer van Arie en Anja Loos-Slagter uit Medemblik is erg verkleurd. Van antracietgrijs tot groen. ,,Mark van Til van de Mammoet Woongigant uit Zwaagdijk heeft hard gewerkt om een ​​nieuwe PVC kliklaminaatvloer van de leverancier te krijgen. En het werkte. Het is een topbedrijf met een superservice.”

De draadloze afstandsbediening voor de verstelbare bedbodem van GJ Schagen uit 't Zand werkt niet meer. Het bed blijft rechtop staan. Leverancier Beddenspecialist Jac Nota uit Dirkshorn lost het probleem op en vervangt de afstandsbediening door een bedrade bediening. Geen gedoe meer met sensoren en batterijen. ,,En de rekening? "Nee, dat is service." Klasse toch?"

Wil je alle highlights uit het nieuws elke dag in je inbox?