Welke Altcoins Kopen - Top 10 Beste Altcoins Om Nu Te Kopen

2022-09-10 01:33:36 By : Ms. Fiona hu

Disclaimer: De 'Industry Talk' sectie bevat bijdragen en inzichten van mensen die actief zijn in de cryptowereld en zijn geen onderdeel van de redactionele content van Cryptonews.com

Bitcoin is de bekendste cryptomunt ter wereld, en vaak de go-to crypto voor nieuwe investeerders. Wat zij niet weten is dat uitzoeken wat de beste altcoins om nu te kopen zijn kan resulteren in hogere winsten. 

Daarom zoeken we in dit artikel uit wat de top 10 altcoins met potentie zijn. We behandelen diverse nieuwe en populaire altcoins en leggen je exact uit hoe altcoins kopen werkt. Laten we beginnen!

Welke altcoins kopen in 2022? In de onderstaande alinea's leggen we voor de top 10 altcoins uit ons artikel uit waarom dit de beste altcoins om nu te kopen zijn, en geven we je achtergrondinformatie over de projecten en een stukje achtergrondinformatie. 

Uiteindelijk kun je zelf bepalen wat voor jou de beste altcoins met potentie zijn om toe te voegen aan je trading portfolio. 

Nu we een eerste indruk hebben van de top 10 altcoins met potentie willen we deze nader gaan belichten in een aantal korte beoordelingen. 

Hierin behandelen we elk project individueel en bespreken we waarom juist dit altcoins om in te investeren zijn. 

Tamadoge (TAMA) is de eerste token in onze top 10 altcoins, en is zonder twijfel een van de beste altcoins om te investeren. Dit komt doordat Tamadoge functionaliteit combineert met meme coins, non-fungible tokens (NFT's), play-to-earn (P2E) gaming en de metaverse om een fascinerend ecosysteem te creëren.

Het ecosysteem spreekt zowel investeerders in altcoins met potentie als de gebruikers en fans van altcoins en crypto gaming aan, en voor velen is Tamadoge tot nu toe de optie voor investeren in altcoins voor 2022 gebleken. 

Tijdens de presale van Tamadoge haalde het project tot nu al ruim €13,5 op in minder dan 2 maanden. Daarmee is Tamadoge een van de beste crypto presales van dit jaar. Om de vroege investeerders zoveel mogelijk waarde te bieden wordt voor elke ronde tokens die wordt aangeboden de prijs verhoogt.

Het Tamadoge ecosysteem is gebaseerd rondom een eigen Metaverse wereld die de naam Tamaverse krijgt. Binnen deze virtuele wereld kunnen spelers op ontdekkingstocht gaan en elkaar ontmoeten, en met elkaar interacten. Zo moet de community samenkomen. Er zijn bovendien plannen om ondersteuning voor virtual reality headsets toe te voegen om de wereld nog intenser te maken. 

Binnen de Tamaverse kunnen spelers hun eigen op NFT's gebaseerde huisdieren opvoeden. Elke Tamadoge is 3D-geanimeerd en heeft een uniek design. Door NFT technologie in te zetten heeft het team ervoor gezorgd dat de Tamadoge upgrades kunnen krijgen door items te gebruiken die verkrijgbaar zijn in de Tamadoge Store.

Na de presale wil Tamadoge een campagne organiseren waarbij noteringen aan verschillende crypto exchanges volgen. De eerste CEX waar TAMA gelist wordt, is LBank. Door deze listings zal de vraag naar TAMA - naar verwachting - sterk toenemen. Tamadoge is daarom zeker de moeite waard in je overweging in welke altcoins investeren de komende tijd winst op kan leveren. 

Op de hoogte blijven van het laatste Tamadoge nieuws over de presale en listings? Join dan de officiële Tamadoge Telegram groep.

Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 

De volgende token op onze lijst met beste altcoins om nu te kopen is Battle Infinity (IBAT), een gaming project dat sport, DeFi en P2E bij elkaar brengt op een next generation gaming platform op basis van cryptocurrency. 

Battle Infinity biedt veel waarde aan de investeerders met hun nieuwe altcoins IBAT, en het gaming platform is bovendien makkelijk in gebruik en voelt goed aan. Er is een fantasy sports league, een collectie player-vs-player P2E spellen, een Metaverse omgeving (de Battle Arena), een NFT marktplaats, decentrale exchange en zelfs een ingebouwd platform voor staking. 

Voor wie hebben geïnvesteerd in deze veelbelovende nieuwe crypto is er ook goed nieuws, Battle Infinity en hun IBAT beste altcoins token presteren namelijk goed. Tijdens de presale was dat al het geval toen er meer dan 16.500 BNB werd opgehaald in slechts 25 dagen. Na de eerste listing bij DEX PancakeSwap steeg de token met honderden procenten ten opzichte van de presale prijs. Zo werd het een van de snelst groeiende cryptocurrency projecten en beste altcoins om in te investeren. 

De IBAT token draait op BEP-20. Dit heeft als voordeel dat de kosten per transactie naar wens ingesteld kunnen worden (in percentages), de transactiekosten over het algemeen laag liggen en bovendien snel verlopen. Listings bij grote exchanges zijn al aan de gang (Gate.io) of gepland voor de toekomst (Binance). Dit moet meer gebruikers naar het project gaan trekken. 

Als nieuwe altcoins haalt Battle Infinity al maandenlang de media en tiplijsten over 'welke altcoins kopen in 2022'. Vroege investeerders hebben al enorm kunnen profiteren van deze crypto, en ook op dit moment zien de vooruitzichten er gunstig uit. Op de hoogte blijven over Battle Infinity? Join dan de IBAT Telegram!

Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 

Welke altcoins kopen als je van prijzen winnen houdt? Lucky Block is een NFT competitie platform met de beste prijzen en een van de populaire altcoins van dit jaar (LBLOCK). Het is de grootste NFT competitie met de beste prijzen. 

Het Lucky Block team werkt er continue aan om het project te verbeteren en verdiend daarmee zeker een plaats in onze lijst met welke altcoins kopen verstandig is en de beste altcoins om nu te kopen. 

Lucky Block gebruikt blockchain technologie om te zorgen dat de NFT competitie eerlijk verloopt. Deelnemen aan de giveaways kan door een NFT te kopen via NFT Launchpad uit een speciaal voor de competitie gecreëerde NFT collectie. 

Er zijn competities die bij elk budget van investeren in altcoins passen. Hoe groter de NFT competitie prijs, hoe hoger de prijs van de NFT's ligt. 

Eind juli is Lucky Block overgestapt naar de Ethereum ERC-20 standaard voor tokens waardoor de extra kosten per transactie terug werden gebracht tot 0%. Zo waren de LBLOCK tokens geschikt voor notities bij toonaangevende exchanges zoals MEXC en Gate.io. Deze listings zorgden voor veel volume op de Lucky Block koers, en het kan de moeite waard zijn om nu al LBLOCK te kopen in aanloop naar een volgende - grote - listing. 

Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 

Ethereum (ETH) is de koning van de altcoins. ETH wordt als op een na grootste cryptocurrency - na Bitcoin - gezien als de beste altcoins om in te investeren, en de Ethereum blockchain is het netwerk waarop veel andere altcoins bouwen. 

Veel investeerders zien Ethereum als de beste altcoins om nu te kopen, en dat is met een goede reden. Ethereum bewijst al jaren slecht nieuws en barre tijden te kunnen doorstaan, en goede service te blijven bieden aan hun gebruikers. Een groot aantal van de populaire altcoins van 2022 gebruikt zelfs de ERC-20 standaard van het Ethereum netwerk om hun eigen coins te ontwikkelen. 

Met de aanstaande Ethereum PoS / Ethereum 2.0 / Ethereum merge update gaat daar voorlopig geen verandering in komen. We zien zelfs een toestroom van investeerders waardoor Ethereum de afgelopen tijd beter presteert dan alle andere populaire altcoins, en veel van onze top 10 altcoins. 

Met de hoeveelheid waarde die ETH te bieden heeft, lijkt het antwoord op welke altcoins kopen in 2022 eigenlijk altijd Ethereum te omvatten. Je kunt hiermee de plank voor zowel de korte als lange termijn bijna niet misslaan. Wanneer altcoins kopen? Voor ETH is dat nu, met de aanstaande update is er ontzettend veel volume en positief momentum gaande! 

Chainlink (LINK) barst als een van de beste altcoins om nu te kopen van de intrinsieke waarde en is daarom niet voor niets een van de populaire altcoins om in te investeren. 

De kern van Chainlink is dat zij bezig zijn om het mogelijk te maken dat data van verschillende chains onderling uitgewisseld kan worden en gebruikt, wat een groot voordeel kan opleveren voor veel Web3 en cryptocurrency projecten. 

Weinig van de beste altcoins om in te investeren kunnen zelfs maar de concurrentie aangaan met Chainlink op het gebied van samenwerkingen binnen de industrie. Door het doel van het project wil haast iedereen graag met Chainlink de krachten bundelen. De technologie van Chainlink wordt door verschillende belangrijke projecten in de space gebruikt - bijvoorbeeld door Aave.

Wanneer je ons vraagt welke altcoins kopen nu een goede keuze is, dan zullen we ook zeker Chainlink benoemen. Zelfs tijdens de afgelopen bear market bleef Chainlink sterk ogen, en mogelijk kan LINK zelfs meeprofiteren van de ETH merge.

XRP is een cryptocurrency voor (wereldwijde) transacties waarvan veel investeerders geloven dat het de toekomst van bankieren is. De token is gemaakt door David Shwartz als goedkopere en energiezuinigere cryptocurrency dan Bitcoin, en kort na de start volgde het bedrijf Ripple Labs om toepassingen te ontwikkelen voor XRP.

Op dit moment speelt er een belangrijke rechtszaak tussen Ripple / XRP en de Securities and Exchange Commission (SEC) omtrent het zonder licentie verkopen van securities (obligaties). 

Dat kan een goed moment zijn wanneer je je afvraagt welke altcoins nu kopen op korte termijn al veel winst kan opleveren, want speculanten verwachten dat bij een positieve uitkomst van de rechtszaak XRP kan gaan exploderen. Ripple ging voorafgaande aan de rechtszaak namelijk al samenwerkingen aan met diverse financiële instituties en banken zoals de Bank of America, MoneyhGram en American Express. 

Ripple en XRP zijn al in 2012 begonnen, en behoren dus niet meer tot de nieuwe altcoins. Toch blijft dit een van de beste altcoins om nu te kopen. XRP heeft veel waarde en toepassingen die snel geadopteerd kunnen worden als zij de legale problemen weten te vermijden / overkomen.

De FTX token (FTT) is een van de nieuwe altcoins van exchanges waarin je in 2022 in kunt investeren. Na het succes van Binance hun BNB token en de groei van de eigen FTX exchange besloot FTX de FTT crypto te lanceren. Sindsdien groeit het aantal gebruikers en toepassingen van de coin. 

FTT wordt gebruikt om de FTX exchange aan te drijven. Holders van de coin krijgen gereduceerde transactiekosten over hun trades en kunnen FTT gebruiken als collateral voor margin trading, waardoor het tegelijkertijd twee voordelen biedt. Bovendien kan de token ook gestaked worden in ruil voor rente en krijgen holders van grote hoeveelheden FTT exclusief toegang tot door FTX aangeboden initial coin offerings (ICO's). 

Met de snelle groei van FTX en de exchange die regelmatig buybacks van de eigen token houdt zijn de vooruitzichten van de FTT token eigenlijk onverwacht goed, en beter dan veel andere nieuwe altcoins op de markt. Sinds het begin van het jaar is FTT slechts 34% in waarde gedaald, en presteert het daarmee ongekend sterk in één van de slechtste periodes van de cryptomarkt ooit. 

BNB, ook bekend als Build and Build en waarnaar vaak wordt verwezen als Binance Coin, is de token van 's werelds grootste exchange (in volume) Binance. Ondanks dat de token eigenlijk uitkwam als een simpele blockchain om de transactiekosten van de Binance exchange te verminderen is het inmiddels ook een aanbieder van smart contracts en worden er regelmatig nieuwe altcoins gelanceerd op het BEP-20 protocol, zoals Battle Infinity. 

De waarde van BNB explodeerde aan het begin van 2021 en de token stond toen bovenaan alle welke altcoins kopen lijstjes bij investeerders die op zoek waren naar een project dat de concurrentiestrijd aan kon gaan met rivaal Ethereum en hun ERC-20 protocol. 

De release van de Binance Smart Chain zorgde voor veel vraag naar de BNB token die gebruikt werd als de 'brandstof' bij alle transacties op het netwerk. 

Nog steeds heeft BNB als top 10 altcoins met potentie veel groeipotentie. Het Binance Smart Chain (BSC) ecosysteem groeit nog steeds als resultaat van de lage kosten en vergelijkbare werking met de ERC standaard. Al met al is BNB daarom nog steeds een van de beste altcoins om nu te kopen. 

The Sandbox (SAND) is waarschijnlijk een van de beste nieuwe altcoins voor de Metaverse. Samen met bijvoorbeeld Decentraland, is The Sandbox op dit moment een van de grootste virtuele werelden (Metaverses) waarbinnen gebruikers zich vrij kunnen begeven. Veel geïnteresseerde gebruikers en bedrijven hebben al hun toetrede genomen of onderzoeken de mogelijkheden voor hun eerste stappen in de Metaverse van The Sandbox. 

De Metaverse is een van de snelst groeiende sectors in de technologie, en The Sandbox is een van de beste nieuwe altcoins die zich hier in begeeft. The Sandbox biedt gebruikers bovendien legio manieren om hun digitale bestaan te monetizen, bijvoorbeeld met digitaal vastgoed (stukken grond in de Metaverse waarop gebouwd kan worden), de mogelijkheid voor spelers om hun eigen P2E games en casino's te ontwikkelen en bijvoorbeeld winkels te starten. 

Het is onzeker hoe hoog de The Sandbox koers kan stijgen de komende maanden, maar met giga-bedrijven als Facebook die groot inzetten op de Metaverse lijkt dit een interessante gok voor de toekomst te zijn. 

Sinds het ontstaan van de eerste nieuwe altcoins is het al een uitdaging om de verschillende netwerken waarvan de altcoins gebruik maken met elkaar te laten interacten. Mede hierdoor kon Ethereum's ERC-20 standaard zo groot worden als het nu is, omdat het voor developers nou eenmaal veel voordelen heeft om bij 1 netwerk met de meeste gebruikers te zitten. Ontwikkelaars worden hierdoor echter beperkt in hun keuze voor een blockchain netwerk. 

Quant (QNT) zorgt ervoor dat het maken van een gedwongen keuze tussen bijvoorbeeld ERC-20 en BEP-20 niet meer nodig is. Quant ontwikkelt namelijk een systeem met de naam Overledger.

De techniek achter Overledger is ontworpen om blockchains met elkaar te laten 'communiceren'. Door data-uitwisseling tussen de chains mogelijk te maken, kunnen ontwikkelaars multi-chain applicaties gaan ontwikkelen. 

Om Overledger te gebruiken moeten de organisatie of gebruiken een aantal Quant (QNT) bezitten. Hierdoor ontstaat er vraag naar de token. 

Veel investeerders geloven dat om cryptocurrency mainstream te laten gaan, het nodig is dat deze interoperabiliteit tot stand komt. Quant is een van de sterkste partijen die hiervoor de oplossing biedt, en daarom staan zij in de lijst met welke altcoins kopen voor de beste potentie. 

Wat zijn altcoins? Altcoins zijn eigenlijk alle cryptoprojecten naast Bitcoin, de grootste cryptocurrency ter wereld en de marktleider. Altcoins zijn niet beperkt tot een bepaalde sector of genre, en het zijn eenvoudigweg 'alternatieve coins'. 

Deze alternatieven (voor Bitcoin) hebben vaak hun eigen unieke toepassingen en mogelijkheden en overtreffen in dat opzicht het grote BTC. 

Investeren in altcoins met potentie is zeker geen slecht idee. Er zijn ontzettend veel verschillende populaire altcoins, en een aantal daarvan zullen goede investeringen zijn terwijl anderen in de vergetelheid verdwijnen. 

Hieronder delen we een aantal tips over hoe je bepaalt welke altcoins kopen de moeite waard is. Zo weet je wanneer altcoins kopen een goed idee is, en naar welk type projecten je moet uitkijken. 

Een van de interessantste dingen aan altcoins zijn de technologie die erachter schuilgaat. Cryptocurrency op zich is al een hele nieuwe technologie, en altcoins gebruiken deze technologie om toepassingen te ontwikkelen voor diverse sectoren zoals gedecentraliseerde financiën (DeFi), de Metaverse en P2E gaming. 

De beste altcoins om nu te kopen beschikken in de regel over verschillende nieuwe en interessante toepassingen waarmee je toegang krijgt tot de laatste technologische ontwikkelingen. 

We zeiden het al, maar er zijn echt heel veel verschillende altcoins beschikbaar. Doordat er zoveel nieuwe altcoins zijn en bijkomen is het een handige diversificatie tool voor je portfolio. Altcoins zijn er in elke sub-sector van de crypto industrie, en er is altijd een altcoin die een aanvulling op je portfolio is. 

Zo kun je bijvoorbeeld een aantal stablecoins (een vorm van altcoins) opnemen in je portfolio om je risico te beperken bij crypto crashes. 

Hoewel Bitcoin als blue-chip crypto wordt gezien als een veiligere belegging, betekend de omvang van Bitcoin wel dat deze coin waarschijnlijk niet heel snel meerdere malen over de kop zal gaan in waarde. 

Altcoins daarentegen hebben kleinere market caps, en kunnen nog sterk groeien en dat in zeer korte tijd. Er is minder vraag of aanbod nodig om de waarde van deze munten omhoog of naar beneden te duwen wat ze interessante beleggingsproducten maakt. Doe wel altijd goed je onderzoek en beperk je risico's zoveel mogelijk voordat je begint met populaire altcoins kopen. 

Met al die verschillende altcoins op de markt, hoe bepaal je dan welke altcoins kopen het beste is? 

Er zijn een aantal criteria waar je naar kan kijken bij het bepalen van welke altcoins kopen een goede aanvulling is op je portfolio. We tippen ze je hieronder:

Whitepaper - Een van de meest effectieve manieren om te bepalen welke projecten de moeite waard zijn en welke niet is door de whitepaper te lezen. De beste alcoins om nu te kopen hebben een goed geschreven en uitvoerige whitepaper waarin duidelijk is opgenomen wat het project doet, hoe ze dat doen en wat de toekomstvisie is. Staan er veel beloftes in de whitepaper, maar niet hoe het project ze gaat bereiken? Vermijd dan deze altcoin projecten.

Social Media - Bekijk de social media van de populaire altcoins om te zien of ze interessant zijn als investering. Je komt er zo achter of het project een sterke community heeft en of er veel andere investeerders zijn. Volgers kunnen online gekocht worden, maar het consequent liken en delen van content van het project is bijvoorbeeld al een stuk lastiger te faken. Hou hier dus rekening mee bij het bepalen van welke altcoins kopen. 

Functionaliteit - Hoewel sommige projecten kunnen presteren op pure speculatie en hype, is het voor de lange termijn toch verstandig om enkel te investeren in altcoins met potentie in termen van functionaliteit en gebruikerstoepassingen. Zoek dus bij voorkeur nieuwe altcoins met nuttige diensten en/of producten om te kopen.

Om te zorgen dat iedere investeerder weet hoe en waar altcoins kopen werkt, bespreken we hieronder in een aantal stappen hoe je kunt investeren in beste altcoins om nu te kopen van onze top 10 - Tamadoge en hun TAMA token. 

Deze token wordt momenteel verkocht in een presale via een eigen website. Je kunt TAMA dus nog niet kopen bij een exchange. We leggen je nu uit hoe het proces in zijn werk gaat. 

Download een cryptowallet zoals Trust Wallet of MetaMask om te beginnen. Deze wallets kun je gratis downloaden, bijvoorbeeld via de MetaMask website.

Om deel te nemen aan de presale van Tamadoge heb je wel fondsen nodig om te investeren. Je kunt hiervoor Tether (USDT) of Ethereum (ETH) naar je crypto wallet sturen en deze daarna omruilen voor TAMA. 

Je kunt deze cryptocurrency kopen bij een broker zoals eToro of via de Tamadoge presale website. Je kunt hier zelfs via Transak direct met een betaalkaart ETH aanschaffen en om ruilen voor TAMA.  

De volgende stap is het verbinden van de crypto wallet met de website van de presale. Klik hiervoor op de knop met 'Connect Wallet'. Je krijgt een pop-up scherm waarin gevraagd wordt een provider te kiezen. MetaMask is het eenvoudigste. 

Als je klikt op MetaMask, zul je automatisch een nieuwe pop-up krijgen. Deze pop-up is van MetaMask dat je vraagt of de website een koppeling mag maken. Klik op 'volgende' en daarna op 'connect' om dit te doen. 

Je kunt nu op de website op 'Buy' klikken en overgaan tot de aankoop. Om in Tamadoge te investeren vul je het aantal TAMA in dat je wilt kopen. Het systeem berekent vervolgens automatisch de vereiste inleg aan ETH of USDT. 

Klik op 'Convert ETH' of 'Convert USDT' om de transactie aan te gaan. Je krijgt wederom een pop-up van MetaMask die vraagt om de transactie te bevestigen. Doe dit, en de transactie wordt geplaatst. Na enkele seconden wachten is de transactie klaar. 

Na afloop van de presale kun je de tokens claimen met de 'Claim' knop op de website.

Ga naar de Tamadoge Presale Website

Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 

Tamadoge is een van de beste altcoins om nu te kopen, en verdiende wat extra aandacht omdat dit onze top 1 welke altcoins gaan stijgen / welke altcoins hebben toekomst coin is. De andere altcoins uit het overzicht kun je het beste aanschaffen via een online crypto exchange, bijvoorbeeld eToro. 

eToro is opgericht in 2007 en sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende broker voor cryptocurrency en aandelen. De broker wordt gereguleerd door verschillende financiële autoriteiten zoals de FCA, ASIC en CySEC. 

Dat is prettig - want met investeren in altcoins blijft het ook oppassen op veiligheidsgebied. Een gereguleerde broker zoals eToro biedt je de zekerheid dat er zorgvuldig met je persoonlijke gegevens en geld wordt omgesprongen. 

eToro gebruikt hiervoor onder andere SSL encrypto om data te verzenden en bewaard fondsen van klanten offline in een zogeheten cold storage, zodat zelfs in het geval van een grootschalige hack je handelsproducten veilig zijn. 

Wat ook aantrekkelijk is aan eToro is dat je er verschillende tools kunt gebruiken voor technische analyse, en toegang krijgt tot diverse grafieken en zelfs een demo account met 'oefengeld'. Je kunt via eToro eenvoudig zelf bepalen wat belangrijke prijspunten zijn en wanneer altcoins kopen een geschikt moment is. 

Naast investeren en traden kun je bij eToro ook aan social trading doen. Dit kan met CopyTrading, een tool die je in staat stelt om andere traders te volgen en hun trades automatisch over te nemen naar je eigen portfolio. Dit is ideaal voor beginners met nog weinig vertrouwen in hun eigen skills of wanneer je niet te veel tijd kwijt wilt zijn aan het doen van je eigen onderzoek en het uitvoeren van trades. 

Altcoins kopen Nederland doe je dus bij eToro, en bij dit platform krijg je de keuze uit tientallen verschillende altcoins waar je eenvoudig in kunt beleggen. 

Registreer account bij de beste altcoins kopen Nederland broker eToro

Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 

We hebben nu met elkaar besproken welke altcoins kopen de beste keuze zijn voor 2022, en hoe altcoins kopen in zijn werk gaat. Onze conclusie over welke altcoins kopen voor het hoogste potentieel is dat Tamadoge op dit moment de beste risk / reward verhouding biedt.

Dit project heeft een sterke roadmap, een grote community en biedt verschillende functionaliteiten aan die meerwaarde voor hun TAMA token creëren. De munt is momenteel nog verkrijgbaar in de presale, en daardoor valt er vroeg en voordelig in te stappen.

Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 

Altcoins is een term die wordt gebruikt om te verwijzen naar alle andere cryptocurrency naast Bitcoin. Het staat letterlijk voor 'alternative coins', en komt uit de periode dat Bitcoin by far de grootste cryptomunt op de markt was. 

Altcoins kunnen in alle verschillende crypto sectoren zijn. 

Wat zijn de beste altcoins om nu te kopen?

Veel investeerders vragen zich af welke altcoin kopen het beste is. In dit artikel staat een top 10 beste altcoins om nu te kopen die we geanalyseerd hebben op groeipotentie. Hieruit kwamen nieuwe altcoins Tamadoge en Battle Infinity als beste opties naar voren, en ook Ethereum, Lucky Block en XRP zijn interessante opties. Bekijk voor het volledige overzicht het artikel. 

Wat zijn de beste altcoins met potentie?

De beste altcoins met potentie vinden wij Tamadoge (TAMA), Battle Infinity (IBAT) en Lucky Block (LBLOCK). Dit zijn allemaal relatief nieuwe altcoins, die snel populair zijn geworden en duidelijke use-cases hebben. 

Er zijn in totaal duizenden, zo niet tienduizenden altcoins. Het is namelijk eenvoudig om een eigen token te lanceren op de blockchain. Niet elke altcoin is echter een goede optie voor investeren in altcoins. 

Hoe kan ik investeren in altcoins?

Dit kan door bijvoorbeeld mee te doen aan de presale van Tamadoge. Hoe altcoins kopen ook kan werken is door jezelf te registreren bij een exchange en daar de beste altcoins te kopen. 

Wat zijn de beste nieuwe altcoins?

De beste nieuwe altcoins staan in de top 10 altcoins bovenaan het artikel. Dit zijn volgens de meest recente analyse van onze bijdragers de beste altcoins om te investeren in 2022. Tamadoge staat hierbij bovenaan. 

Is nieuwe altcoins kopen de moeite waard?

Nieuwe altcoins kopen is zeker de moeite waard, aangezien altcoins vaak de optie bieden tot veel groei en interessante extra's zoals P2E gaming, staking of het verzamelen en verhandelen van NFT's. Omdat altcoins minder bekend zijn en vaak nog nieuw, is de kans groter dat ze nog heel sterk in waarde stijgen. 

Bovendien is er voor elke niche wel een type altcoin. Zo kun je je portfolio balanceren op de wijze die jij wilt. 

A quick 3min read about today's crypto news!