Upgrade je thuiskantoor met dit Scandinavische bureau

2021-11-18 06:02:06 By : Mr. Thomas Lai

Een juweeltje van het Deense interieurmerk Hübsch.

Het thuiskantoor is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. Bovendien: een goed ingerichte werkplek kan je werk efficiënter maken en je werkdag aangenamer maken. Volgens het Deense interieurmerk Hübsch moet je thuiswerkplek, of het nu in een aparte ruimte of prominent in de keuken is, het decor zijn voor de dagelijkse routine, maar zeker ook voor creativiteit. Het begin: een prettig bureau.

Maak je thuiswerkplek compleet met deze stijlvolle bureauaccessoires

'Het meubilair moet passen bij de ruimte en niet in de laatste plaats bij de mensen die in het huis wonen', zeggen de experts van Hübsch. 'Door je interieur een duidelijke stilistische touch te geven, krijg je het gevoel van een persoonlijke ruimte.'

Het Scandinavische label heeft talloze meubels ontworpen om je te helpen een modern, esthetisch thuiskantoor te creëren. Met een persoonlijk tintje – hoeveel ruimte je ook hebt. Van bureaustoelen, boekenkasten, planken tot opbergmogelijkheden. Maar waar we het meest enthousiast over zijn, is dit Scandinavische bureau.

Dit eikenhouten bureau van Hübsch is ontworpen met twee lades met genoeg ruimte om de rommel op te ruimen. Door de lichte Scandinavische look is het bureau goed te combineren met meubels in andere materialen en kleuren, bijvoorbeeld een sculpturale stoel in een contrasterende kleur, zoals de klassieke eetkamerstoel van Hübsch. Het heeft een tijdloze uitstraling, met een zitting en rugleuning in eikenfineer en een frame in RVS. Perfect voor stijlvolle, moderne woningen!

Meer weten over dit bureau? Kijk op de website van Hübsch.

Heb jij de nieuwste uitgave van ELLE Decoration al in huis? Bestel hem nu hier. Op de hoogte blijven van het meest inspirerende interieurnieuws? Volg ELLE Decoration NL op Facebook, Pinterest en Instagram.