Snel bij zijn: Douche Concurrent stunt nog twee weken met hoge korting op alle sanitair - indebuurt Rotterdam

2021-12-27 05:04:55 By : Mr. Shiwei Chang

Ben je toe aan een badkamermeubel of complete badkamer? Dit is hét moment om eens rond te kijken in de webshop of Schiedamse showroom van Douche-Concurrent.nl. Tot het eind van het jaar krijg je tot 66 procent korting. En: je ontvangt een cadeaubon met een waarde tot 500 euro!

Douche Concurrent is een (web)winkel voor sanitair. Naast de uitgebreide webshop hebben ze twee showrooms. Eentje in Beverwijk en eentje in Schiedam. Met een breed en betaalbaar assortiment is er voor elke badkamerwens een oplossing!

Douche-concurrent.nl is in 2009 gestart door studenten Nesim, Yngwie en Engin. Twaalf jaar na de start van de Nederlandse webshop hebben de drie jongens hun bedrijf uitgebouwd tot een winkelformule met zestig medewerkers, 20.000 producten, 4.000 m² magazijn en meer dan 250.000 tevreden klanten.

Lees verder onder de foto >

Het assortiment van Douche Concurrent bestaat uit douches, badkamermeubels, toiletten, baden, spiegels, wastafels, tegels, kranen, radiatoren, stoomcabines en badkameraccessoires. Oftewel: alle sanitair die je nodig hebt onder één dak! Er is voor iedere portemonnee genoeg te kiezen en bij je krijgt altijd goede service en het beste advies.

Winkel je deze maand online bij Douche Concurrent dan profiteer je van scherp geprijsde winterdeals. Wil je een douche kopen, dan is er een design douchecabine voor slechts 370 euro. Een badkamermeubelset koop je met ruim 700 euro korting. Dat zijn nog eens voordelige klappers om het jaar mee af te sluiten! En dan krijg je ook nog eens een bol.com voucher cadeau die kan oplopen tot een maximumwaarde van 500 euro. Kijk snel op de website!

Aangeboden door Unie Van Vrijwilligers Rotterdam (UVV)

Snel zijn: deze nieuwbouwhuizen aan het water gaan bijna in de verkoop

Aangeboden door Unie Van Vrijwilligers Rotterdam (UVV)

Aangeboden door La Vita è Bella

Binnenkijken bij Lindy in Blijdorp: ‘Ik douche in de gang’

Aangeboden door Unie Van Vrijwilligers Rotterdam (UVV)

Blijf op de hoogte van alles uit Rotterdam

© 2021 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden