Onbeperkt genieten! - BootAanBoot.nl

2022-05-21 13:28:20 By : Mr. Simon She

Nu de dagen langer worden en de temperatuur omhoog gaat, kijken we vol verwachting uit naar het nieuwe vaarseizoen. Eindelijk kunnen we weer genieten van onze vrijheid zonder beperkende maatregelen. In de rubriek Fashion & Lifestyle hebben we voor u de mooiste producten geselecteerd die het leven op en rond het water nog aangenamer maken. Enjoy life while you can!

Zwemshort Trinidad van Ramatuelle is een ‘must have’ voor iedere zomergarderobe. Een eenvoudig model dat nooit uit de mode raakt. Het korte model is een basic zwembroek van 100 procent polyester nylon taslan. De short is comfortabel, stylish en gemaakt van een sneldrogende stretch stof. De Trinidad is geschikt voor het actieve strandleven, maar ook om heerlijk te luieren op een ligbed. Gemaakt met oog voor detail met twee steekzakken en een elastiek en trekkoord in de tailleband. Trinidad is verkrijgbaar in vijf trendy kleuren: oranje, lapis en lavendel voor een zomerse sfeer, navy en grijs voor de ultieme basic look. Go get yours!

Ramatuelle | +31 (0)73-5990100 | www.ramatuelle.eu

De gemiddelde watersporter brengt ongeveer 30 procent van de tijd aan boord slapend door. Dat is te lang om enig ongemak te ervaren. Neptune slaapsystemen zijn speciaal ontwikkeld om optimaal comfort en ondersteuning te bieden. Bovendien zijn ze vervaardigd van de meest duurzame materialen. Neptune levert op maat gemaakte bootmatrassen in verschillende kwaliteiten die in combinatie met de lattenbodem systemen zorgen voor een gezonde en comfortabele slaapplaats aan boord. De gepatenteerde lattenbodem systemen van Neptune zijn essentieel voor de ventilatie onder het matras. Ervaar het verschil tussen de verschillende matraskwaliteiten en slaapsystemen in de vernieuwde belevingsruimte van Neptune in Zwaagdijk-Oost.

Neptune | +31 (0)228-562045 | www.neptune.nl

Het ademende GK Coastal zeilpak wordt verkocht onder het eigen merk ‘George Kniest’. Het allround zeilpak combineert comfort, duurzaamheid en mooie details voor een aantrekkelijke prijs. De zeiloutfit is 100 procent water- en winddicht en zit boordevol functies die normaal gesproken op duurdere pakken te vinden zijn. Het pak heeft een hoge kraag, verstelbare capuchon, fleece gevoerde steekzakken en neopreen manchetten om het comfort te verhogen. De hoge broek is voorzien van verstevigingen op de knie en het zitvlak en de steekzakken zijn gevoerd met fleece. Het GK Coastal zeilpak is unisex en verkrijgbaar in de maten XS tot en met XL.

George Kniest Boat Equipment | +31 (0)36-5369440 | www.georgekniest.nl

De Skipper 2.0 is al jaren dé enige echte katoenen schipperstrui voor dames. De trui van het merk Roosenstein Wolke is van een mooi stevig rib breisel van 100 procent organisch katoen. Het voordeel van organisch katoen is dat het niet alleen super zacht is, maar ook nog eens beter voor het milieu. Bovendien wordt de trui niet losser door het dragen. De Skipper wordt met de handgemaakt in Portugal en is voorzien van zwarte fournituren. Met een verlengde voor- en achterkant geeft de Skipper iedere vrouw een sportief en elegant uiterlijk.

Jos Boone Watersport | +31 (0)118-629913 | www.josboone.nl

De teakhouten regisseursstoelen van ARC Marine staan internationaal bekend om de superieure kwaliteit en het zitcomfort. De inklapbare klassieker is stevig, duurzaam in gebruik en compact op te bergen. Door het gebruik van teak en roestvrij staal is de stoel eenvoudig te onderhouden. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar in een geoliede en ongeoliede uitvoering. Beide varianten kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. De stoelen worden uitgevoerd met ‘deluxe’ kussens of een canvas zitting. Er zijn 16 verschillende kleuren beschikbaar, dus voor ieder wat wils. Personaliseren met een (scheeps)naam of logo behoort ook tot de mogelijkheden.

Bootschappen Watersport | +31 (0)72-5113021 | www.bootschappen.nl

De Orca Bay’s Storm zeillaarzen hebben niet alleen alle technische eigenschappen die aan dek gewenst zijn, maar ook nog eens de looks! Deze mooie laarzen zijn gemaakt van waterdicht leer in twee kleuren. De schacht is voorzien van elastiek voor een optimale pasvorm rondom de kuiten. De rubberen zool biedt bovendien goede grip op het dek en op de steiger. De hoge zeillaars heeft een goed ademend membraan en een drielaagse voering aan de binnenkant. Dit zorgt voor warmte en optimaal draagcomfort! De Orca Bay’s Storm zeillaars is geschikt voor gebruik in alle weersomstandigheden en verkrijgbaar in maat 37 tot en met 47.

George Kniest Boat Equipment | +31 (0)36-5369440 | www.georgekniest.nl

Island Tribe zonbeschermingsproducten bieden de beste bescherming tegen de zon, vooral voor de (water)sporter. De producten zijn niet op waterbasis, waardoor ze met slechts één laag vier tot zes uur blijven zitten. Ons favoriete product om het gezicht te beschermen is de Island Tribe Clear Gel Sunstick met een bescherming van factor 50. De stick is gemakkelijk op te brengen en biedt bescherming aan de extra gevoelige plekken, zoals neus, oren en voorhoofd. Het geeft een intensieve verzorging en beschermt de huid tegen uv-A (huidveroudering) en uv-B stralen (verbranding). De Island Tribe producten zijn huidvriendelijk en dermatologisch getest.

Island Tribe Europe | +31 (0)6-22247285 | www.islandtribe.nl

Heeft u een bericht, tip of nieuws. Wij horen het graag.

BootAanBoot.nl is een handelsnaam van YachtFocus Media BV. Meer over ons bedrijf leest u op www.YachtFocus.company

E redactie@bootaanboot.nl T +31 (0)20 456 0995

Post en bezoekadres (gratis parkeren): Binderij 7b 1185ZH Amstelveen

BTW-nummer NL-8097.93.519.B01 Kamer van Koophandel Amsterdam 57018960