Levendig wonen in Rijswijk: hier komen 220 nieuwe huurappartementen - indebuurt Den Haag

2022-09-10 01:29:58 By : Ms. Echo Jiang

Wonen in een nieuw appartement in een rustige, groene omgeving met de reuring van de stad dichtbij. Dat hoeft geen onbereikbare luxe te zijn. Sterker nog: het is gewoon betaalbaar. In Rijswijk, aan de Sir Winston Churchilllaan, is de bouw van woontoren The Minister in volle gang. De 220 vrije sector huurappartementen gaan vanaf 14 september in verhuur en in het eerste kwartaal van 2023 kun je er al wonen.

The Minister is met het oog op de toekomst gebouwd. De appartementen zijn duurzaam en hoogwaardig afgewerkt. Daarnaast beschikt elk appartement over een buitenruimte in de vorm van een terras of balkon.

De locatie van The Minister is ideaal, met grote steden en recreatiegebieden dichtbij. Het Bogaard Stadscentrum is op loopafstand. Hier kun je terecht voor al je boodschappen en vind je gezellige horecagelegenheden. Wil je liever even van het zonnetje genieten of een mooie wandeling maken? Dan kun je naar Park de Voorde of het Kruisvaarderspark.

Andere gemakken zijn ook voorzien. In de directe omgeving vind je sportscholen, kinderdagverblijven en cultuurinstellingen. Sport je graag in teamverband? Dan kun je terecht bij één van de vele sportverenigingen.

Ook fijn: het station bereik je in een paar minuten fietsen. Hier pak je moeiteloos de tram of trein naar werk. Forens je met de auto? Dan zit je ook goed: de A4, A12 en A13 zijn makkelijk bereikbaar. Zo ben je in een mum van tijd in steden zoals Den Haag, Rotterdam en Delft.

Meer weten over de locatie? Klik dan hier om te zien wat je nog meer in de buurt van The Minister kunt vinden.

Lees verder onder de foto >

Duurzame, luxe woningen in een levendige omgeving, dat klinkt goed! Maar hoe zien de appartementen er eigenlijk uit? Van de begane grond tot en met de 15e verdieping heb je de keuze uit 10 verschillende woningtypen. Deze zijn verdeeld over tweekamerappartementen, tweekamer ‘specials’ met een slaapkamer en-suite en driekamerappartementen. De woonoppervlaktes variëren van ca. 67 m² tot wel 93 m². Er is dus ruim keus!

Ben je op zoek naar een comfortabele woon- en thuiswerkplek voor jezelf? Dan is een tweekamerappartement ideaal voor jou. Dankzij de woonoppervlakte van ca. 67 m² tot 69 m² en de praktische indeling van de woning, werk je eenvoudig vanuit huis zonder dat je daar leefruimte voor hoeft in te leveren. Er is ruimte genoeg om een werkplek te creëren.

Op zoek naar meer kamers? Ga dan voor de tweekamer ‘special’. Dit is een extra bijzonder woningtype dankzij de slaapkamer en-suite. Deze biedt een extra verblijfsruimte voor bijvoorbeeld een werk-, hobby- of kleedkamer. Met een woonoppervlakte van ca. 67 tot 77 m² woon je (of wonen jullie) hier hartstikke fijn.

Lees verder onder de foto’s >

De driekamerappartementen zijn ideaal voor stellen die extra ruimte nodig hebben of aan gezinsuitbreiding denken. De woonkamer grenst aan de moderne, open (hoek)keuken die van alle gemakken is voorzien. Vanuit de woonkamer loop je de hal in naar de twee slaapkamers, waarvan je een kamer bijvoorbeeld kunt gebruiken als thuiswerkplek. Ruim en comfortabel!

Alle woningen worden instapklaar opgeleverd met een moderne open (hoek)keuken, een ingerichte badkamer, witgesausde wanden en een aangebrachte laminaatvloer.

Benieuwd naar de woningtypen? Kijk dan hier. Er zit vast wat voor jou tussen!

Ben je overtuigd en wil je wonen in één van deze appartementen? De verhuur van de 220 appartementen start op 14 september om 09.00 uur. Meld je daarom nu aan en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

Aangeboden door KasseNova aan de Vaart

Aangeboden door Body-Line.nu Den Haag

Reeën spotten vanuit de hottub en marshmallows boven het vuur: hier wil je overnachten

Aangeboden door Legoland Discovery Centre Scheveningen

Aangeboden door Body-Line.nu Den Haag

Aangeboden door The Hague & Partners

Binnenkijken in het huis vol verzameldingen én herinneringen van Horas

Aangeboden door Albert Heijn XL – Leidschendam

Aangeboden door KasseNova aan de Vaart

Aangeboden door KasseNova aan de Vaart

Aangeboden door Body-Line.nu Den Haag

Aangeboden door KasseNova aan de Vaart

Blijf op de hoogte van alles uit Den Haag

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden