Kurk-, bamboe- en visgraatvloeren in allerlei materialen: assortiment Alpon nu nog groter - buurt Dordrecht

2021-11-16 16:00:47 By : Mr. Terry Wang

Alpon Parket bestaat nog maar net 65 jaar en het bedrijf is nu toe aan een make-over. “We gaan graag met de tijd mee, ook al nadert het bedrijf de pensioengerechtigde leeftijd. Als het aan ons ligt gaan we nog vele jaren door, dus we waren toe aan iets nieuws", zegt Jan van Os van het familiebedrijf.

“Het was tijd om de gevel opnieuw te schilderen. Omdat we er trots op zijn een Dordrechts bedrijf te zijn, hebben we het Dordrechtse kleurengamma toegevoegd. Uiteindelijk is de keuze gevallen op de kleuren 'white stone' en 'smothered blue'”, vertelt Jan.

Na deze 'voor' foto kunt u verder lezen.

Echte schoonheid zit van binnen en dat weten de parketleggers. Naast een nieuw likje verf is er volop nieuws in de showroom: het assortiment is uitgebreid. “We hebben altijd de nieuwste collectie houten, laminaat en PVC vloeren. Er wordt steeds vaker gevraagd naar natuurlijke materialen. Daarom hebben we onze kurk- en bamboecollectie uitgebreid.”

“Kurk heeft een goede isolerende werking, voelt prettiger aan dan tegels en is geschikt voor alle ruimtes. Bamboevloeren zijn ideaal voor mensen met luchtwegaandoeningen: ze hebben een hoge vezeldichtheid, waardoor huisstofmijt geen kans krijgt. Ze werken ook goed met vloerverwarming en het materiaal is sterker dan eiken. Zowel kurk als eiken verrijken onze winkelvoorraad.”

Onder de foto's kunt u verder lezen.

Visgraatvloeren blijven populair. “Dat merken we aan de grote vraag van klanten naar dit legpatroon. Hoewel een visgraatvloer best klassiek is, past hij toch heel goed bij een modern interieur. En je kunt een kleine kamer groter laten lijken door lange en dunne planken in een visgraatpatroon te leggen.”

Nieuw bij Alpon zijn de visgraatvloeren in laminaat. “Tot voor kort kon laminaat niet in dit patroon gelegd worden door het kliksysteem dat de planken hebben. Nu kun je bij ons visgraatvloeren in nog meer materialen bestellen.”

Wil je weten welke verdieping het beste past bij jouw verbouwingsplannen, kom dan langs in de showroom op Blekersdijk of maak een afspraak. Kijk op de website voor alle mogelijkheden via onderstaande oranje button.

Arthur Sonnevelt laat het liefst zijn vloeren spreken, maar voor de rubriek Entrepreneur Featured creëert hij graag een...

Geleverd door MedPlus Fysiotherapie en Sport

Geleverd door Kom voor elkaar

ReShare Store Dordrecht zamelt schoenen in voor daklozen en jij kunt helpen!

Geleverd door Kom voor elkaar

Geleverd door MedPlus Fysiotherapie en Sport

Typisch Dordt! Dordtse 'soap stars' vertellen over de opnames van de documentaire

Geleverd door Kom voor elkaar

Blijf op de hoogte van alles uit Dordrecht

© 2021 - DPG Media BV - Alle rechten voorbehouden