Koning Charles verliest geduld door lekkende pen: “Ik kan dit verdomde ding niet verdragen!” | Het Nieuwsblad

2022-09-17 00:51:25 By : Ms. vicky zhou

Een pen die niet schrijft of een vulpen die inkt lekt, het is ronduit vervelend en dan slaakt een mens al eens een diepe zucht of durven er zelfs vloekwoorden vallen. Ook koning Charles kan erover meespreken. De Britse vorst heeft zich dinsdag tijdens een bezoek aan het Noord-Ierse Hillsborough Castle stevig geërgerd aan een lekkende pen en verloor daarbij even zijn geduld. “Ik kan dit verdomde ding niet verdragen!”, schreeuwde het Britse staatshoofd het uit.

Charles woonde samen met koningin Camilla een receptie bij in het kasteel, waar hij leden van het Noord-Ierse parlement ontmoette. Tijdens een signeersessie aan het eind van het bezoek realiseerde Charles zich dat hij aanvankelijk de verkeerde datum had getekend en klaagde vervolgens over de pen die hij gebruikte. Daarbij merkte de koningin op dat die overal lekte. “Oh God, ik heb de verkeerde datum geschreven. Ik haat dit”, laat de koning zijn frustraties de vrije loop. “Ik kan dit verdomde ding niet verdragen!”, reageerde hij boos, waarbij hij even van de tafel weg stapt.

Een koninklijke assistent verwijderde daarna de pen snel voordat Camilla het boek zelf ging ondertekenen.

Wil jij toegang tot alle artikels van Het Nieuwsblad? Duik in onze plusartikels en lees er elke maand 3 naar keuze gratis.