Johan Elsenaar de beste tijdens drukke ringsteekfinale in Appelscha - Nieuwe Ooststellingwerver

2022-08-20 01:21:03 By : Mr. zhi chuang yu

De ringsteekfinale in Appelscha werd donderdagavond gewonnen door Johan Elsenaar uit Elsloo. Daarnaast werd hij de sterkste over drie wedstrijden rondom het Drents-Friese Wold en won daarmee de Drents-Friese Wold bokaal in de categorie ‘onder het zadel’. Liona de Jong werd tweede in het eindklassement en Nienke Elsenaar eindigde als derde.

Na drie jaar was er donderdagavond weer een ringrijderij op de Boerestreek in Appelscha. Klaas de Groot

‘Het was een prachtige wedstrijd donderdag. Het was mooi weer en er was ontzettend veel publiek. Er stonden rijen dik aan beide zijden van de Boerestreek. Voor zijn overwinning kreeg hij een houten wandplank met inscriptie en een beker met een paardenhoofd erop uitgereikt.

Het nieuws van dichtbij vind je bij de Nieuwe Ooststellingwerver. Dagelijks zijn wij op pad om verhalen te maken. Over gebeurtenissen in de buurt, plannen van de gemeente, evenementen,sport en meer.

Leest u al de (digitale) krant? Dan heeft u waarschijnlijk recht op het lezen van PREMIUM. Registreer u dan eenmalig en log in om toegang te krijgen.

Heeft u al een account? Dan kunt u hieronder eenvoudig inloggen om dit PREMIUM-artikel te lezen.

Bent u ingelogd maar kunt u dit artikel nog steeds niet lezen? Koppel dan hier eenmalig uw account aan uw abonnementsgegevens.

Release: 94198578cec074e27a72024b279c3275585cdc87