'IKEA en Sonos werken aan schilderij met ingebouwde speaker' - Beeld en geluid - Nieuws - Tweakers

2021-11-16 15:52:49 By : Ms. Songly S

IKEA en Sonos werken samen aan een schilderij met ingebouwde speaker. Dat meldt The Verge op basis van eigen bronnen. Sonos publiceerde eerder al een teaser op Instagram, waarin het in samenwerking met IKEA de komst van een nieuwe speaker bevestigde.

The Verge beweert dat het een vroege afbeelding van het schilderij met geïntegreerde luidspreker heeft gezien. Het luidsprekerschilderij zou de codenaam Titan krijgen. Er is weinig bekend over hoe het product werkt, schrijft The Verge. Begin april zijn verschillende IKEA- en Sonos-producten opgedoken bij de Amerikaanse FCC, waaronder een vermelding van een 'draadloos apparaat'.

Volgens The Verge zouden de twee bedrijven ook werken aan een vernieuwde versie van de Symfonisk tafellamp met ingebouwde speaker. Onlangs verscheen een melding van deze spreker bij de Amerikaanse FCC, schrijft The Verge. Het medium verwacht dat de nieuwe speakerlamp ongeveer dezelfde adviesprijs krijgt als de huidige Symfonisk, die IKEA voor 179 euro verkoopt. De slimme boekenplankspeaker van Sonos en IKEA, die tevens dienst doet als wandplank, zou voorlopig geen upgrade krijgen.

Ook Sonos en IKEA lijken de komst van nieuwe speakers te bevestigen. Sonos publiceerde eerder deze week enkele teasers op Instagram, schrijft Pocket-Lint ook. Sonos lijkt aan dat medium te bevestigen dat het bedrijf samen met IKEA aan nieuwe producten werkt. "De samenwerking tussen Sonos en IKEA is sterker dan ooit en we zijn enthousiast over de producten waar we samen aan werken. We kijken ernaar uit om meer te delen wanneer de tijd rijp is", zegt een woordvoerder tegen Pocket-Lint.

IKEA en Sonos brachten hun eerste gezamenlijke producten uit in 2019. De twee bedrijven hebben sindsdien geen nieuwe producten aangekondigd. Het is nog niet duidelijk wanneer IKEA en Sonos hun geüpgradede Symfonisk-tafellamp en vermeende schilderijluidspreker zullen aankondigen. Sonos brengt later deze maand een draagbare Sonos Roam Bluetooth-speaker uit, die 179 euro gaat kosten.

Meer voor het oog dan voor het oor

[Opmerking aangepast door lenwar op 7 april 2021 21:15]

[Commentaar aangepast door Heer Bommel op 7 april 2021 19:52]

[Opmerking aangepast door Dacuuu op 7 april 2021 18:51]

Op dit item kan niet worden gereageerd.

Nintendo Switch (OLED-model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" wifi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Samen met Hardware Info, AutoTrack, Gasmetaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer vormt Tweakers DPG Online Services BV Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 • Hosting door True