Gespot op Funda: instapklare woning met vier slaapkamers in Almelo

2022-09-17 00:54:41 By : Ms. Kitty Chen

Elke week struinen we Funda af voor fijne optrekjes in onze stad. Deze week aandacht voor een woning aan De Jachtvalk 19 in Almelo. Een fijn huis waar je zó in kunt. Je moet het alleen nog wel zelf gezellig maken.

In de Almelose buurt Kanaalhoek vind je deze twee-onder-een-kapper. Dicht bij de A35 en A1 en bij het Twentekanaal. Het stulpje heeft een woonoppervlakte van 108 vierkante meter, een perceel van 253 vierkante meter en vier slaapkamers.

Vorig jaar heeft dit huis uit 1993 nog een flinke opknapbeurt gehad. Nieuwe vloeren in de hele woning, een gloedjenieuwe keuken en wc en nieuw stuc- en schilderwerk.

Als je het optrekje binnenstapt kom je in een ruime hal. Vanuit daar kan je naar boven, naar de inpandige garage of naar de woonkamer. Via de nieuwe zwarte stalen deur – die je tegenwoordig overal ziet – wandel je de woonkamer in. Daar ligt een pvc-vloer met vloerverwarming. De keuken is van alle gemakken voorzien. Inductiekookplaat, design-afzuigkap, vaatwasser, combi-magnetron: check!

Vanuit de woonkamer loop je zo de achtertuin in. Drink een kop koffie in de zon of zoek beschutting op het terras onder de overkapping.

Terug naar binnen. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, waarvan de grootste een kastenwand en airco heeft. De twee andere slaapkamers hebben een dakkapel. Op deze etage is ook de badkamer met een ligbad en douchecabine. Niet modern, maar die kan je zelf nog een make-over geven.

De vierde slaapkamer vind je op zolder. Het gaat om een afgetimmerde kamer met dakvenster en verduisteringsscherm. Je troepjes stop je achter de schotjes weg. Bergruimte genoeg!

Voor 330.000 euro kosten koper ben jij (mogelijk) de nieuwe bewoner van dit stulpje.

Binnenkijken? De foto’s hieronder geven je een impressie van deze woning. Swipe of klik voor meer >

Verder gluren kan op de Fundapagina van de woning. Daar lees je veel meer informatie. Als je interesse hebt in deze woning, dan vind je hier uiteraard ook de contactgegevens van de makelaar.

Hoe heerlijk is het om tijdens fijne zomerdagen te relaxen in je tuin, op je balkon of op je dakterras?…

We zijn voor het derde jaar op rij genomineerd voor deze titel!

Stem op ons! indebuurt is genomineerd voor Website van het Jaar

Anouk (25) staat voor de klas: ‘De gesprekjes met kinderen maken mijn hele dag goed’

Aangeboden door Durf in het Onderwijs

Stem op ons! indebuurt is genomineerd voor Website van het Jaar

Blijf op de hoogte van alles uit Almelo

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden