Gespot op Funda: deze starterswoning in Almelo heeft één groot punt

2022-06-24 20:44:48 By : Mr. Jalen yang

Elke week struinen we Funda af voor fijne optrekjes in onze stad. Deze week extra aandacht voor een starterswoning uit de jaren 20 aan de Biezenstraat 29 in Almelo. Een prima woning met één groot punt. Letterlijk, want zoals je ziet loopt het dak helemaal door in een punt.

De Biezenstraat is in de De Riet, vlakbij de Bornsestraat en het Van Dronkelaarplein. Je bent dus zo in de binnenstad. Tegelijkertijd is het ook een rustig straatje, met vrijwel alleen bestemmingsverkeer. Voor de deur ligt een speelplek voor de jongste jeugd (speeltuintje) en voor wat oudere kinderen (voetbalkooi).

Als je met je boodschappen en sleutels staat te hannesen bij de voordeur sta je altijd droog. Voor de deur is namelijk een afdakje. Superhandig! De hal is klein maar fijn. Je kunt hier zo de trap op of de woonkamer in. De kamer is zo’n vier meter breed en acht meter diep, plek zat voor een ruime zithoek en grote eettafel.

Aan de achterkant is vind je de nette keuken, met koelkast, fornuis, oven en je moet er van houden – rode kastjes. Achter de keuken is een bijkeuken, toilet en strakke badkamer met douche en wastafel.

Op de bovenverdieping vind je twee slaapkamers, allebei ruim genoeg voor een tweepersoonsbed. Ook is hier nog een extra kamer waar je van alles van zou kunnen maken: werkkamer, kinderkamer of inloopkast bijvoorbeeld. Met een vlizotrap kom je op de opbergzolder met dakraam, hier kun je al je spullen opbergen of je maakt er een leuke speel- of hobbyzolder van.

Deze woning aan de Biezenstraat 29 in Almelo heeft een woonoppervlakte van 86 vierkante meter. Met de (compleet betegelde) tuin erbij is de oppervlakte van je perceel 116 vierkante meter. De vraagprijs is op dit moment 176.000 euro, kosten koper uiteraard.

De foto’s hieronder geven je een impressie van deze woning. Swipe of klik voor meer >

Verder gluren kan op de Fundapagina van de woning. Daar vind je veel meer informatie en foto’s. Als je interesse hebt in deze woning, dan vind je hier uiteraard ook de contactgegevens van de makelaar.

Heerlijk ontspannen of juist lekker bezig: de tuin is voor veel mensen een fijne plek om door te brengen. In…

Volg indebuurt Almelo ook op Instagram en Facebook.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Almelo en blijf op de hoogte van alles over en rondom Almelo.

Bij dit Almelose familiebedrijf wil je werken: ‘De collega’s staan altijd voor je klaar’

Aangeboden door Kees Smit Tuinmeubelen

Aangeboden door Het Stads Huis

Aangeboden door Seats and Sofas

Uittip: bezoek wedstrijden en feestjes tijdens de Almelose Ruiterdagen

Blijf op de hoogte van alles uit Almelo

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden