Gerbrands aan de slag als adviseur bij NAC

2022-08-27 01:20:02 By : Ms. Angela zhou

Toon Gerbrands gaat aan de slag als adviseur bij NAC. Dat meldt de club zojuist. Per 1 september gaat de ervaren bestuurder voor onbepaalde tijd aan de slag als extern adviseur bij De Parel van het Zuiden.

"Tot onze vreugde hebben wij per 1 september 2022 Toon Gerbrands gestrikt als externe adviseur. In het besturen van voetbalclubs heeft Toon de afgelopen twintig jaren zijn sporen meer dan verdiend, dus wij zijn ervan overtuigd dat we een absolute topper in huis halen. Met hem leggen we de komende tijd een stevige basis voor een professioneel topsportklimaat en een duurzame toekomst van onze club", aldus NAC. Gerbrands zal als zelfstandig adviseur aan de slag gaan en is aangesteld door NAC=Breda. 

"We zijn trots dat we deze samenwerking kunnen aangaan, omdat we beseffen dat het neerzetten van een goed geleide voetbalorganisatie zeer specialistische kennis en kunde vereist,” stelt Sebastian Verkuilen namens NAC. “Toon had meerdere aanbiedingen uit Nederland en het buitenland, maar hij heeft na grondige gesprekken met betrokkenen de keuze gemaakt om bij ons aan de slag te gaan.”

"De rol van Toon zal adviserend en strategisch van aard zijn", valt verder te lezen in het bericht. "De dagelijkse bedrijfsvoering en executie gaat volledig onder de verantwoordelijkheid van de directie, RvC en het Stichtingsbestuur van NAC vallen."

Toon Gerbrands: “Er is de laatste maanden veel op mijn pad gekomen. Ik heb ervoor gekozen om mijn expertise in topsport uitsluitend als adviseur in te zetten. De nieuwe aandeelhouders van NAC hebben mij benaderd voor zo’n ondersteunende rol.

Na veel gesprekken heb ik ervaren welke potentie in Breda aanwezig is om een fundament te bouwen en hoe ik daarbij kan helpen. Daar zijn wij samen uitgekomen. Het bouwen van dit fundament en het bijbehorende prestatieklimaat kost tijd, maar het is wel de basis van een stabiele club."

Welkom bij NAC, Toon! 

Dit formulier wordt beschermd met reCAPTCHA en de Google privacy/service voorwaarden.

@scheppioni Ik vind het uitlokken ook niet handig of bijdragen aan een goede sfeer op de site. Ik snap de frustratie, maar wilde het toch even hier gezegd hebben.

Dit lijkt een hele goede zet van NAC=BREDA !! Of nie noadje 76 zeurende posten !? Succes Toon !

Geweldig nieuws, dit is wel een move van NAC=BREDA die ik niet zag aankomen. Laten we hopen dat nu de juiste personen op de plekken gezet worden. Hup NAC

Eens dan wordt de hemel stralend blauw

Ik zei het al maanden hey ๐Ÿ’›๐Ÿ–ค๐Ÿ’›๐Ÿ–ค๐Ÿ’›๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š

@scheppioni Ik vind het uitlokken ook niet handig of bijdragen aan een goede sfeer op de site. Ik snap de frustratie, maar wilde het toch even hier gezegd hebben.

Graag zijn naam in de titel wel goed zetten! Daarnaast, blij dat een uniek ervaren persoon als Toon zich gaan inzetten.

Een ervaren bestuurder, dat zeker, maar wel in een vage rol. Waarom niet eerst een jaar als interim AD, en daarna als adviseur?

Goed nieuws, benieuwd naar de rest. Kom er maar in Ton :)

Toon is er gebrand(s) op om als adviseur bij NAC aan de slag te gaan. Even titel aanpassen, jongens.

Fantastisch nieuws! NAC=Breda is het beste wat ons kon overkomen????  BSR-edit: hou het een beetje netjes

Welkom, Toon. Ik vind dit fantastisch nieuws. Iemand met kennis, ervaring en een netwerk. Voor NAC een topper denk ik. Hup Toon, Hup N=B Hup NAC

Laat het niet al teveel tijd kosten Toon, want dat hebben we al genoeg verloren. Hopelijk worden zijn adviezen uiterst serieus genomen en gaat er echt wat gebeuren op zowel de lange als de korte termijn. Veul succes !!

Goed nieuws dit. Verstandig ook om Gerbrands als extern adviseur uit de wind te houden, zodat hij rustig zijn werk kan doen, en geen onderdeel wordt van de organisatie die hij zelf moet opzetten. Uitstekende zet.

Blij met de naam, maar de rol roept wel vragen bij me op. Juist omdat men pretendeert juist een heldere en duidelijke structuur op te stellen. Tot waar gaan zijn adviezen en verantwoordelijkheden? Of hebben we er zo een extra iemand bij die zich overal mee wil/mag bemoeien?

Super nieuws! Ook voor Toon is dit de grootste uitdaging uit z’n carrière denk ik.. Van mij mag hij wat heilige huisjes omschoppen hoor. In Toon en Ton we trust!

Oprechte vraag; Hij gaat adviseren over het wegzetten van de organisatie. Hoe moet ik me dit voorstellen? Gaat dit over welke AD en TD er komen? Welke verantwoordelijkheden die hebben? Kan me hier moeilijk een concrete voorstelling bij maken.

Zo dan. Shit just got real. Goed bezig!

Klasse! Ben erg benieuwd naar de mening van NOAD1976

Goed om erbij te hebben!

Je hebt gelijk Das Phantom ! Oprechte excuses !

Dat lijkt me een goeie zet om de zaak eindelijk eens professioneel op te bouwen. Nu maar hopen dat er wat gedaan wordt met zijn adviezen en hij niet na enkele maanden alweer gefrustreerd het bijltje erbij neer gooit omdat men het zelf beter denkt te kunnen.

Eens wordt de hemel stralend blauw. En dat eens kan wel eens sneller dan verwacht worden! Het ene goede nieuws, volgt het andere nog betere nieuws vlug op ๐Ÿ’›๐Ÿ–ค

Het werd al vaak gesuggereerd maar dat het nu echt gaat gebeuren is prachtig ! Het beste transfernieuws van deze transferperiode ! Zijn contacten en zijn drang om de sportieve lat hoog te leggen is een hele mooie stap. Spelers die twijfelen om naar NAC te komen gaan met zo'n naam juist wél tekenen. Het heeft echt tijd nodig maar dit geeft de supporter moed. Toon, heel veel succes en welkom !

Naam is prima, en goed dat de aandeelhouders deze kennis in huis halen. Hoop alleen dat de diverse lagen elkaar niet voor de voeten gaan lopen. Benieuwd of dit zo gaat werken. Zal me niet verbazen als Toon weer snel vertrokken is als men een keer zijn advies niet opvolgt.

Goed nieuws! Het gerucht van weken geleden, wat door Toon stellig werd ontkent, blijkt dan toch waar te zijn. Onnodig natuurlijk om onder dit item NOAD1976 uit de tent te lokken! Iets van pot verwijt de ketel?

Heel mooi nieuws! Welkom Toon!

Das geweldig nieuws, heeft bewezen verstand van zaken te hebben.

Strategisch goede zet! Fundament wegleggen voor de toekomst. Geen ruimte voor heilige huisjes en olifantenverhalen!

Dat is een geweldige zet, eerlijk is eerlijk, al zat het er wel aan te komen en is het mooi binnenskamers gebleven, ook dat is een compliment waard. Nu moeten ze alleen nog naar zijn adviezen luisteren en in daden omzetten. We hebben het al vaker gehad over alle rotte plekken wegsnijden ik denk dat Gerbrands dat ook gaat doen, dat kan niet anders, het ons kent ons en het vrijblijvende zal moeten verdwijnen, voor altijd! NAC moet weer een BVO met aanzien op het hoogste niveau worden , doorpakken en doorselecteren door heel de club is het credo, geen ruimte meer voor amateurs maar alleen voor profs met kennis van zaken. Pas dan zal er weer omhoog gekeken kunnen worden.

De jarenlange ervaring van TG in maar ook buiten het voetbal maar altijd verbonden aan ( top) sport kan NAC goed gebruiken. maar resultaten in het verleden geven geen garantie voor de toekomst, en zoals een van de leden in ons NAC app groep memoreerde wie heeft er een voorbeeld van een adviseur die elders wel het verschil heeft gemaakt ? ( buiten Johan C ) buiten dat goed voor het positieve gevoel wat overheerst

Dat iemand van het statuur Gerbrands zich wel vereenzelvigen met onze club is gewoon erg goed nieuws. Dat zegt wel iets over het vertrouwen wat hij in de nieuwe eigenaren heeft. Op VI staat wat achtergrond over de rol van adviseur. Ietwat vaag maar ik ben blij met dit kaliber mensen! HUP NAC!

Fantastisch nieuws! Mooi track record. Precies de ervaring die we nodig hebben. een teamplayer en gaat planmatig voor het succes. Op naar de nieuwe algemeen directeur. Earnest Steward?? Die heeft vier jaar met Toon gewerkt.

@BECHEROVKA, Zoals een nieuwe regering wordt gevormd een formateur gaat aan de gang en de poppetjes bij elkaar zoeken. Zonder zelf deel van de organisatie te zijn, kan hij prima onafhankelijk blijven. Hoop wel dat het sneller gaat dan met die nieuwe regering...... benieuwd naar de poppetjes die het moeten gaan doen.

Toon Gebrands is wel een grote naam en heeft ontzettend veel ervaring in het betaalde voetbal...maar wel voornamelijk als Algemeen Directeur en niet op voetbaltechnisch gebied. De algemene organisatie moet worden opgezet, I get it, maar alles valt en staat bij een goed elftal op het veld en dat wordt gefaciliteerd door de voetbaltechnische mensen binnen een BVO. Prima dus als Toon zich gaat bezighouden met het aanstellen van een AD en en interne organisatie, maar laat hem dan AUB wel beginnen met het aanstellen van een Technisch manager die NAC op voetbaltechnisch gebied gaat moderniseren. Wat echt nodig is: - Opzetten van een scoutings afdeling met een vaste scoutings strategie vwb regio, spelers segment,etc,etc. - Implementeren van data en performance scouting zodat we niet meer afhankelijk zijn van wat voor soort spelers er worden aangeboden door spelers makelaars. - Evaluatie van de medische staf en verbeteringen aanbrengen

Zeer goed nieuws, het kost wat tijd om de organisatie vorm te geven maar het begin is er. maar geef die NOAD trol aub geen aandacht, vind ie alleen maar leuk.

Daniel van Kaam ophalen bij Grunn. Zijn transfer naar Fortuna is net gebounced vanwege het ontslag van Ultee. Mocht Antony blijven bij 020, dan Sontje Hansen huren. Zijn gratis adviezen, ik hoef er niets voor te hebben!! 8-)

Dit past juist precies bij het beeld dat ik van NAC = Breda heb vanaf dag 1. Mensen hier zijn veel te ongeduldig, de overname is 3 weken oud. NAC gaat gewoon weer uitgroeien tot de club die het behoort te zijn: Een top 12 Eredivisie Club geleid door nuchtere, intelligente mensen met voetbalverstand én een NAC hart. Met mijn nickname zou ik de azijnpisser moeten zijn, maar een aantal weten me altijd prima te overtreffen met hun zure leven. Hup NAC!

Blij mee! Hopen dat ook een kundige AD en TD gepresenteerd kan worden komende maanden. Livingthedream Jij bent ook heletijd wel kinderachtig het tegenovergestelde aan het trollen. Juist de negatieve personen aan het uitdagen. Kap daar ook een keer mee, dan zullen deze personen verdwijnen en dat komt de site alleen ten goede. Jij voedt ze juist.

Bij de rol van adviseur denk ik altijd aan ‘wel de lusten, niet de lasten’ Hoop dat het goed uitpakt. Hup NAC

Dit is geweldig nieuws! Hij weet als geen ander hoe je een club een stabiele basis geeft. Heb er echt vertrouwen in dat we over 3-5 jaar een stabiele eredivisie club zullen gaan worden!!

ik heb veel vertrouwen in Toon , hij heeft binnen de voetbal wereld een groot netwerk , en bij de clubs waar hij heeftgewerkt ( niet de kleinste) heeft hij goed werk verricht

Goede zet van NAC = Breda. Natuurlijk is hierdoor geen succes gegarandeerd, maar de aanstelling van T.G. riekt in ieder geval niet naar amateurisme. T.G. kan per direct beginnen met de huidige incapabele RVC leden via de achterdeur de deur te wijzen. Deze vazallen van van Aalst hebben er alles aangedaan om de boel te traineren. Hierdoor heeft de uiteindelijke overname enorme vertraging opgelopen. De RVC heeft veel te lang vuistdiep in het duo van Aalst/Manders gezeten. Hoog tijd voor een nieuwe, capabele en oprechte RVC.

Wie is die kleuter die op voetbalprimeur onder de naam Livingthedream post? Je zet onze club zwaar voor schut met je berichten van het niveau van 14 jaar. Ik post het hier omdat he blijkbaar op elk form actief bent.

Dat supernieuws!! Dat betekent ook dat er een zeer solide en serieus verhaal staat vanuit de aandeelhouders! Toon Gerbrands stapt namelijk niet zomaar ergens in, daar gaan meerdere uitgebreide gesprekken aan vooraf! Daar gaat eindelijk de excuus-cultuur! Eindelijk op weg om sleeping giant wakker te schudden!! Zou dan ook Stewart komen…?

@Gjoewie, volgens VI Sontje Hansen in belangstelling van Anderlecht en Eintracht Frankfurt. Dan is NAC kansloos om hem te huren.

Ik ben geen fan van Toon vanwege zijn narcistische trekjes (zie boeken en spreekbeurten). Maar voor deze adviesklus is het wel de ideale man omdat hij zo doelgericht is. Ook goed voor NAC dat Toon zijn (lange) nek uitsteekt om de club richting structureel verblijf in de eredivisie te helpen.

Breda076 Ik werd een aantal weken ook al verweten dat ik dat was. Ik zit al jaren niet meer op voetbalprimeur. Zoals seuntjes in de podcast al zei: voetbalprimeur is een knip en plak site waarin de waarheid omgedraaid wordt. Gerund door marketingstudentjes. Beetje hetzelfde als de facebookpagina NACfans die ook twente fans hadden. Met nieuws wat onjuist was Blijkbaar vind iemand anders livingthedream ook een mooie naam.

Nou zeg. Dit is een f*cking grote naam. Goed gedaan.

@Nelis Dankjewel voor de vergelijking, daar kan ik wat mee! Zal dan dus om een tijdelijke positie gaan. Kon ik uit het persbericht niet echt opmaken. Hopelijk is die dan al eerder in het traject betrokken geweest en kunnen we snel een AD en TD verwachten.

Yes de vlag kan uit er is een zzp'er ingehuurd.

Superblij mee. Knap dat ze hem hebben weten te strikken. Dat betekent dat hij wel mogelijkheden ziet bij Nac.

@ BUUZE je kunt het ook positief bekijken. Toon heeft geen ambitie om structureel bij NAC aan de slag te gaan. Hij zal het geld ook niet nodig hebben. En hij heeft ook geen enkele emotionele binding met NAC. Die gaat een adviesklus doen en is na een half jaartje weer weg. Dus is het ook niet nodig om vriendjes te blijven met iedereen in de organisatie. Hij kan dus volledig onafhankelijk en ongefilterd zijn adviezen geven.

In het belang van een goede stabiele organisatie is het verstandig om Toon in te huren. Het neerzetten van een RVC, AD, TD etc dient nu eens vakbekwaam te gebeuren! Hup NAC = Breda & Toon

Zou leon aarsen mogen blijven van toon,denk dat leon ook een andere uitdaging moet pakken is maar een idee

Gerbrands is een grote naam. Alleen al het feit dat hij zich, in deze rol, aan NAC verbindt zegt iets over het vertrouwen dat hij heeft in de nieuwe eigenaren.

De eerste aankoop van 2022 met ervaring en eredivisie status.

Werelds !!! Kennis en kunde zijn onontbeerlijk in het voetballandshap. Succes en make is proud ! Wake up the sleeping giant! Hup NAC !

No Face weet exact wat de afspraken zijn met Toon. Mooi man.

Dit is een hele goede zet van Nac. En zeker ook goed om te horen dat de plannen vanuit Nac Gerbrands goed in de oren klinken en hij er potentie in ziet. Bouwen aan een goed fundament.

@No Face: ik vraag me altijd af in wat voor wereld mensen als jij leven en wat voor baan je hebt, als je die überhaupt al hebt. Volgens mij bestaan er allerlei vormen van contracten of je nou in het zakenleven of in de zorg werkt. De één werkt onder een vast contract en een collega kan weer als ZZP'er een tijdelijke project naast je draaien en een ander werkt er via een uitzendbureau. Al die opmerkingen hier van mensen als jij is echt zeiken om het zeiken. Als alles rondom NAC zo kut is, waarom kom je dan nog? Zoek gewoon een andere hobby, koop een hond of probeer eens een vriendinnetje te krijgen. Zijn we van al die gefrustreerde figuren hier af die zelfs bij positief nieuws enkel en alleen maar kunnen janken.

Met afstand de beste zet van de afgelopen jaren!!

Fred1: Fred ben jij helderziende? Ongeveer hetzelfde wat ik dacht. Afgelopen met dat onderlinge gehuichel. Samen voor professionaliteit. Geen enkele uitzondering. Anders zoek je je heil maar ergens anders. Er is maar "een" belang waar het om gaat, uiteindelijk dan en dat is de club! Iedereen moet daar keihard, transparant, eerlijk aan meewerken. Geen eigen BVO'tjes, weg met die kliek. Gerbrands wees keihard, zakelijk, oprecht, maar handel vooral naar eer en geweten. Men zal niet weten wat hun overkomt in Breda. Ga, indien nodig, over lijken, indien noodzakelijk voor de club.

Geweldig nieuws. Een grote naam in de voetbal wereld. Veel ervaring liepen weg met hem bij psv. Heeft een achter grote achter ban bijv ook om spelers aan te trekken maar vooral bestuurlijk. Nu bouwen aan de toekomst . Hup nac nac is en blijft van ons

Ben benieuwd of er mensen zijn die beginnen te zeiken of ie hetzelfde aan salaris kost als Manders als het toch niet gaat zoals het zou moeten. Maar altijd het voordeel van de twijfel

Man heeft met succes bij AZ en PSV de boel geleid. Gelukkig krijgt hij van Ert het voordeel van de twijfel om KKD club NAC te adviseren.

No face, no name, Johnny1912 uhh noad1976 heeft weer een nieuwe nickname?

Nou schepponi ben eigenlijk wel blij verrast. Dit is een man met een visie een plan. Weliswaar alleen als adviseur maar fantastische zet!

@Scheppioni Degene die jij noemt is inderdaad een doorn in het oog bij velen, maar jij bent niet Roomser dan de paus hè. Jij kan ook erg blijven hangen in je negatieve posts bij bepaalde personen.

Geweldige naam om aan de club te mogen verbinden. Nu is het afwachten welke input hij gaat geven, wat NAC daar van gebruikt en welke resultaten het gaat geven. Klinkt sceptisch, maar naar alles wat we hebben meegemaakt is gematigd positivisme meer op z'n plek dan een directe hosanna stemming bij alleen het horen van een naam. Veel succes Toon. Ik hoop op een mooie bijdrage om ons cluppie weer op de weg naar boven te krijgen.

Toch blijf ik sceptisch over deze keuze aangezien Toon heeft gezegd niet meer in de voetbal werkzaam te blijven. Hopelijk een goede keuze en hand op de knip geen grote uitgaven.a anders over een paar jaar weer schuld. Dat zou jammer zijn

Klopt Ben de Gaijgek ! Mijn post was ook onnodig , dat poste ik later toch ook en nee ik ben zeker niet roomser dan de paus, al was ik toen ik nog mocht voetballen toch echt wel erger.... ik ben best vastberaden fanatiek ja, maar ook wel best zachtaardig hoor ๐Ÿ’›๐Ÿ–ค๐Ÿ˜Š

Dit was al langer rond. Technisch directeur wordt natuurlijk Stan Valkx. Jammer dat Gerbrands niet gewoon de algemeen directeur wordt. Waar blijven de namen van de beoogde versterkingen? Maar goed bezig...

Als ik in het hele betaald voetbal 1 iemand moet verzinnen die qua uitstraling en karakter echt totaal niet bij NAC past is het wel Gerbrands. Prototype anti-volksclub. Maar misschien is dat juist nodig. Als ie van de tribune cultuur van NAC maar afblijft.

Zouden we eindelijk een (echte) profclub worden?! Ik ben er blij mee

Nou ..... de Toon is gezet :p

Een fantastisch resultaat dat Toon Gerbrands als strategisch adviseur bij NAC aan de slag gaat. Het getuigt van een professionele aanpak van NAC=Breda en dat maakt me "Vrolijk"....

@076 Wat houdt de tribune cultuur in volgens jou?

Toon Gerbrands gage wordt betaald door de nieuwe aandeelhouders, hij komt niet op de loonlijst van NAC te staan.

@twan Lijnrecht en dan ook 180 graden tegenover de commerciele kleppertjes van AZ en de dubbele ledboarding lichtshow bij PSV. 2 clubs waar ik mij nooit aan zal spiegelen en die perfect bij het type Gerbrands passen. Volleybalclubs.

Eindelijk iemand met een goede kijk en weet waar hij het over heeft

wat een rare lui hier, hij wordt externe adviseur geen AD ook geen lid van RVC. Dat is heel wat anders, daarbij is hij ongeveer de meest kundige voetbalbestuurder die hier ooit bij NAC heeft rondgelopen. Snap dus niet echt wat je kritiek hierop kan zijn. Spelers halen is nu heel lastig, ik heb liever dat ze deze selectie de kans geven. Enige wijziging is dat valenes naar de AM positie moet en dan Kai op links en antonia op rechts.

Dit noem je een bouwsteen leggen. Verdomd goed nieuws. De adviseursrol is ook meer dan logisch. Toon gaat het afbreukrisico na zo’n mooie carrière natuurlijk niet op het spel zetten bij NAC. Maar zit wel bordenvol kennis. En onze nieuwe eigenaren zijn slim genoeg om te beseffen dat je er niet bent met alleen een nieuwe trainer + td + ad. Juist de (onprofessionele) structuur van de club bleef in alle chaos steeds overeind, tot vandaag. Applaus!! ๐Ÿ‘

Het is de TOON die de muziek maakt.

Ik mag toon niet directeur geweest van de saaiste clubs van nl.Wat mensen van mijn reactie vinden voor mijn part toon hoort hier niet.Deze vindt ik niet slim van NAC BREDA

Goed nieuws. Blij verrast maar de wijze waarop met een vraagteken. Direct betaald door de nieuwe aandeelhouders. Hij gaat bouwen, adviseren en benoemen terwijl continue bezworen wordt dat de aandeelhouders zich niet direct gaan bemoeien met beleid...vind ik toch lastig in deze constructie.

Dus je haalt een externe adviseur binnen, die gewerkt heeft bij clubs uit de top 4 van Nederland, waar hij van dichtbij de topsportcultuur op voetbalgebied heeft meegemaakt en met zijn ervaring in het top volleybal heeft aangevuld, die zonder voorkennis en vooroordelen de organisatie van NAC door gaat lichten, de bezem er mede doorheen gaat halen waar al jaren om geroepen wordt, en dan nóg zijn er mensen die daar iets over te zeuren hebben? Mijn god zeg.

Breda83 dat moet je met de juiste mensen doen ...niet met deze farizeeer

Iedereen mag zo zijn meningen hebben, ook als ze erg stom zijn. ;)

Succes! Op naar een mooie toekomst!

Ook helemaal eens met de woorden van fred1. Nu voor Eens en voor altijd afrekenen met dat ons kent ons gedoe het heeft ons geen steek verder gebracht. En die zuipcultuur cultiveren moeten we mee stoppen, Ja het is af en toe gezellig op de club maar ik vind dat we van dat hele carnavaleske imago af moeten, dat hier alles maar kan en mag en we alleen voor het bier komen. Als ik bij een klant kom en heb t over nac dan is het enige wat ze weten dat er hard gezopen word en het voetbal niet om aan te gluren is, het gaat nooit over dat nieuwe talent wat bij NAC ontdekt is of die goeie pot voetbal, tijd voor verandering!

@Wanny Ik zie het ook zeer zeker als positief. Ik vind het sowieso grote klasse dat NAC=Breda Toon Gerbrands weet te strikken en hoop er echt het beste van. Als iemand NAC een duw in de rug kan geven met zijn kennis is het Toon wel. Echter ben ik ook Vd generatie NAC supporter dat er veel beloofd werd, maar dat dit enkel luchtkastelen waren. Niet om pessimistisch te zijn, maar om er een paar dooddoeners in te gooien: 1 zwaluw maakt nog geen zomer, een kinderhand is goed gevuld en eerst zien dan geloven ;) NAC=Breda heeft mijn zegen en ik hoop echt dat de hemel weer stralend blauw wordt.

Externe adviseurs wordt zelden naar geluisterd. Ze komen en gaan en dat was het. De eigenaren kunnen hun geld beter besteden zodat het fonds om te investeren van de grond komt.

Dat worden hele dure bakjes koffie. Een adviseur die wie moet adviseren ? Er is geen ad en geen td. En zitten nieuwe mensen te wachten op een adviseur die geen verantwoordelijkheid pakt maar werkt op uurtje factuurtje..... leuke naam , maar zal weinig tot niets toevoegen. zonde van het geld. Zet goede mensen neer die verantwoordelijk hebben en houden.

Je kunt op allerlei gedachtes en meningen hebben, en terecht dat mag en moet . Mij lijkt dit een goede en verstandige zet, gepokt en gemazeld . Werkt niet als een olifant in een porseleinen kast. Heeft wel een voorkeur voor VERSTANDIGE EN KUNDIGE oud spelers en het liefst van de club. Of mensen die er dicht tegen aan zitten . Wie het ook zullen worden, in mijn optiek kan het niet smoezeliger worden als voorheen. Mensen die in je gezicht stonden te lachen , en omdraaien om daarna een mes in je rug te steken .( Spreekwoordelijk)

Een paar jaar geleden werd Edelenbosch door Van Aalst en Co ingehuurd om de organisatie weg te zetten. Dat werd een enorm fiasco. Eisenga en van de Abbeele waren snel weer weg, en daarna kregen Manders en Steijn de vrije hand. Gebrands is van een ander kaliber, maar NAC is geen AZ of PSV. Veel minder professioneel en met allerlei vage krachtenvelden rondom de club waar je moeilijk grip op krijgt. Ik geloof wel dat Gerbrands een enorm netwerk heeft dat NAC kan helpen. Een slimme zet van NAC=Breda, al moet er wel tempo gemaakt worden. Er is snel een AD en TD nodig die de club gaan opbouwen.

Meer dan welkom deze man met al zijn kennis en expertise. Dat hij vooral komt vanwege de potentie die ook hij ziet in de club schept vertrouwen.

helemaal eens met breda86, Je haalt een topadviseur binnen en nog zitten mensen hier te zeuren. Onbegrijpelijk

@ 1 van de 2 Jij snapt toch wel dat de mensen die zitten te zeuren en negatief zijn over deze beslissing dat dat kruiken en/of onrustzaaiers zijn, geen NAC supporters! Vind het een hele goede beslissing en eindelijk iemand die het weet hoe het is om een grote voetbalorganisatie te sturen en mensen voorzien van een degelijk en goed advies. Meer van deze namen please....

Zeer opvallend weer het aantal nieuwe nicknames. Je maakt mij niet wijs dat dit nieuwe mensen zijn.

Hele goeie zet hoor ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ @ivo, ga is naar de gegenpressing luisteren, daar legt Sebastián verkuylen nog is goed uit dus tempo gaan ze niet maken hoor. Alles zal pas voor het nieuwe seizoen staan.

Dat Gerbrands voor NAC = Breda kiest, is heel knap gedaan door de heren. Gebrands gaf aan dat er allerlei aanbiedingen en verzoeken lagen maar hij kiest wel voor NAC. Een betere is er op dit moment (met zoveel bestuurlijke ervaring in top-voetbal/sport die vrij is) is er in Nederland niet beschikbaar op dit moment. Zie wat er aan de hand is bij een Ado en/of Fortuna (lijkt op de afgelopen jaren NAC, die bestuurlijke wanorde). Ik ben blij dat we eindelijk even rust (lijken te hebben op dat gebied).

Ernie > What's the problem? Hoe meer mensen, hoe meer vreugd. Het zou wel leuk zijn als ze af en toe iets verstandigs te melden hebben. En een beetje leesbaar Nederlands schrijven. BSR > Een knop om iemand te negeren zou fijn zijn. Ik vind het getuigen van grote klasse dat je iemand van het kaliber Gerbrands hebt weten te strikken. Hij zit tegen zijn pensioengerechtigde leeftijd aan en wil het enerzijds rustiger aan gaan doen en anderzijds toch nog wel zijn kennis en ervaring gebruiken. Geen leukere club om je tanden in te zetten dan NAC. Gerbrands heeft ongeveer 15 jaar bij twee grote clubs gewerkt, hij kent het klappen van de zweep en de regels van het spel (kent iemand deze klassieke quote?). Hij gaat zich nu verbazen over het amateurisme in de Rat Verleghstraat en zal wel regelmatig met wat adviezen (al dan niet geschreven) aan komen zetten van hoe het allemaal beter kan en hoe het beter moet. Ik denk ook wel dat hij er plezier in zal hebben om de club te zien groeien. Succes, Toon!

En betaald uit de zakken van de nieuwe eigenaren. Dat is wel andere koek dan de miljoenen, die over de balk gesmeten zijn ten tijde van de botenschrobbers. Edelenbozch en al die andere zakkenvullers, inclusief de Haagse boevenbende. En dat allemaal op kosten van NAC, lees de suporters en sponsoren. De naam Gerbrands zal ook een positieve uitwerking hebben op de transfermarkt. Echt heel positief nieuws!

Toon zal ook zeggen dat NAC salarissen moet betalen, die bij een BVO passen!

Toon heeft meer voetbal know how in z'n kleine teen dan jij verstand in het algemeen.

The right guy The right place At the right time Succes!!

Geen verantwoordelijkheid en een dik salaris, dit zijn de beste baantjes. Maar aan de andere kant. Manders en Steijn hadden ook dikke salarissen en haddn wel alle verantwoordelijkheid en die hebben alles naar de klote geholpen. Dus wat maakt het ook uit. Hopelijk zet Toon, NAC sinds 10 jaar weer eens op het goede spoor. Dat het tijd kost, snap ik. Hoe langer het duurt hoe meer uren, hoe meer geld ;-) Het blijft afwachten wie er nu gaan komen als AD en TD maar dat zullen we nu wel in de PSV hoek moeten gaan zoeken. Stan Valckx? Rene Eikelkamp? Hans Van Breukelen?

Het beste nieuws dat we momenteel konden krijgen! NAC=BREDA is goed bezig.