(Ervaren) Projectleider Bouw - Vastgoedjournaal.nl

2022-10-01 01:45:30 By : Ms. Min Miao

Of log in via social media:

Wanneer u m.b.v. social media inlogt, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Of log in via social media:

Wanneer u m.b.v. social media inlogt, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Soort functie: Project leiders | Werkervaring: Meer dan 5 jaar | Fulltime

Ben jij bouwkundige met een passie voor maatschappelijk vastgoed? De afdeling Vastgoed is op zoek naar een (Ervaren) Projectleider Bouw 36 uur per week Ben jij bouwkundige met een passie voor maatschappelijk vastgoed? Krijg jij er energie van om een project van advisering tot oplevering te verzorgen? Sta jij stevig in je schoenen maar ben je niet blind voor de visie van een ander? Dan zijn we op zoek naar jou! Wie is onze ideale kandidaat? Natuurlijk ben je een kei in het ontwikkelen en begeleiden van bouwkundige projecten. Je hebt dan ook al een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken. Je weet mensen met elkaar te verbinden en achter je ideeën te krijgen en hebt een creatieve en visionaire geest. Daarnaast:

Hoe ziet onze afdeling/team eruit? Het team Vastgoed is een divers team van ongeveer 40 collega’s die in vakgroepen samenwerken. Jij vormt samen met drie collega’s de vakgroep Projecten bouw. Het team Vastgoed is verantwoordelijk voor vastgoedmanagement en vastgoedontwikkeling op het gebied van wonen, werken, onderwijs, sport, cultuur en ontmoeten. De teamleden werken graag samen, staan voor elkaar klaar en leren van elkaar. Het team heeft een no-nonsense mentaliteit en er wordt veel gelachen.

Wat ga je doen? Als Projectleider Bouw adviseer je in de initiatieffase en ben je verantwoordelijk in de uitvoering van bouwprojecten in het maatschappelijke vastgoed. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan scholen, buurt- en dorpshuizen, sporthallen en multifunctionele accommodaties. Het kan gaan om nieuwbouw maar ook om herbestemming en renovaties waarbij je streeft naar de optimale mix van gebruiksgemak, duurzaamheid en onderhoudsmanagement. Op deze manier maak je het mogelijk dat bezoekers zich in moderne, duurzame, comfortabele en veilige gebouwen begeven.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Eric Hermens, Projectleider Bouw via telefoonnummer 14-0412. Ben jij klaar om door te breken? Solliciteren kan via het sollicitatieformulier op onze website. Reageer uiterlijk zondag 16 oktober 2022 t.a.v. Hein Hendriks, teamleider Vastgoed. De gesprekken vinden plaats op donderdag 20 oktober 2022 in de ochtend. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Schrijf je gratis in om op de hoogte te blijven van de laatste vacatures.

Dit online platform voor de vastgoedsector heeft als doel het bij elkaar brengen van vastgoedprofessionals en het overdragen van kennis in de gehele vastgoedmarkt.

Hogeweg 19 2042 GD Zandvoort Telefoon: +31 (0) 23 743 49 09 E-mail:

Vastgoedjournaal VJ Woningmarkt VJ Tech VJ Juridisch | Fiscaal VJ Transacties VJ Werk

Deze website maakt gebruik van cookies om de best mogelijke ervaring te bieden. Lees meer