Dit is een audio-item

2022-05-27 20:51:48 By : Mr. Hogan Zhang

Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren?

Acer brengt zijn nieuwe gamingstoel Predator Thronos Air in december op de markt. Dat maakte Acer woensdag bekend op de technologiebeurs IFA in Berlijn.

De Predator Thronos Air is een stoel in een stalen frame, waaraan ook een verstelbaar bureau en een monitorarm zijn bevestigd. De stoel kan in verschillende hoeken worden afgesteld en heeft een massagefunctie.

Aan de monitorarm kunnen drie beeldschermen bevestigd worden. De arm kan met de hand omhoog en omlaag worden gebracht. Ook kan een camera boven de middelste monitor worden geplaatst om beelden te streamen.

De Predator Thronos met gemotoriseerde onderdelen was vorig jaar al op IFA te zien. Dit jaar is Acer van plan de cockpit met minder motoren uit te brengen, waardoor de kosten iets gedrukt kunnen worden. Monitors en een game-pc worden niet meegeleverd. Acer hanteert een vanafprijs van 9.999 euro.

Acer presenteerde ook een dunne en lichte gaminglaptop. De Predator Triton 300 heeft een aluminium behuizing en weegt 2,3 kilo. De laptop heeft een scherm van 15,6 inch en een ververssnelheid van 144 Hz.

Het apparaat is verder voorzien van een Intel i7-processor met een grafische kaart van NVIDIA: de GeForce GTX 1650. De Predator Triton 300 heeft 16 GB aan werkgeheugen, uitbreidbaar naar 32 GB RAM.

De Triton 300 bevat daarnaast RGB-verlichting in het toetsenbord en heeft dubbele ventilatoren om het systeem te koelen. De laptop komt in het vierde kwartaal op de markt. De goedkoopste versie kost 1.499 euro.

©2022 DPG Media B.V. – alle rechten voorbehouden.

Sleep hier je bestanden heen of selecteer een foto/video

Laat los om te beginnen met uploaden

Door te versturen ga je akkoord met onze voorwaarden