Deze ruime eengezinswoning van 3 ton staat te koop, maar je moet er even doorheen kijken... - indebuurt Zoetermeer

2022-06-10 20:41:22 By : Ms. Bevis he

Betaalbare eengezinswoningen in Zoetermeer liggen niet voor het oprapen. Maar als er dan eentje vrij komt, moet je er als de kippen bij zijn. Deze eengezinswoning met vijf slaapkamers in Seghwaert staat te koop voor drie ton, maar we waarschuwen je alvast voor de beelden.

Meestal zijn de foto’s en verkoopteksten op Funda om door een ringetje te halen. Iedere verkoper en makelaar wil uiteraard zo snel mogelijk het huis kwijtraken voor een goede prijs. Maar de beelden van de woning aan het Azaleapark 68 helpen daar niet direct aan mee.

Bij de bezichtiging van een woning krijg je regelmatig de tip: je moet er doorheen kijken. Deze tip willen we je nu ook meegeven. Kijk door de rommel heen en zie de mogelijkheden om er jouw droompaleisje van te maken. Want het interieur van de woonkamer hoeft niet jouw smaak te zijn, maar met nieuw behang, een andere vloer, gordijnen en moderne meubels maak je het geheel naar eigen smaak. De gedateerde keuken kan er gewoon uit en ingeruild worden voor een moderne met een kookeiland.

Dit geldt ook voor de badkamer: sloop de douchecabine, het badkamermeubel, de vergeelde tegels en de toiletpot eruit en vervang ze voor nieuw, hagelwit sanitair. Kijk door de tegels, winkelkar met wielen, puin en fietsen in de achtertuin heen, en droom van een groen gazon, boompjes en een lekkere loungebank. Over de zolderverdieping praten we niet en we wijzen je op de privé parkeerplaats die je lekker voor jezelf hebt. Het enige wat we ons afvragen: waar leiden toch al die snoeren naartoe?

Als de energierekening komt, is het voor veel Zoetermeerders even slikken door de hoge bedragen. Zeker voor mensen die een…

Ruim veertig jaar woon en werk ik in Zoetermeer en ken ik de stad dus op mijn duimpje. Je kunt mij meestal fietsend vinden in de verschillende wijken, in het Stadshart en in de Dorpsstraat, op weg voor een interview of een boodschapje. Ontdek samen met indebuurt Zoetermeer unieke plekken, nieuws, weetjes en verhalen. We komen elkaar vast eens tegen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Zoetermeer en blijf op de hoogte van alles over en rondom Zoetermeer.

Het is bijna zover! Hier vind je alle info over Parkpop 2022 op het Haagse Malieveld

Kermis, optredens en meer: dit winkelcentrum is bijna jarig en viert dat zo

Aangeboden door Esco Vloeren Zoetermeer

Van sushi tot een chocoladefontein: dit nieuwe all you can eat restaurant is geopend

Blijf op de hoogte van alles uit Zoetermeer

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden