Deze bureaustoel werd ontworpen door Mercedes-AMG - VROOM.be

2022-09-17 00:56:01 By : Mr. Hui Jue

Een rivaal voor het "The Rival Rig" concept dat BMW ontwikkelde.

Al vele jaren biedt Mercedes-Benz een bijzonder uitgebreid assortiment van merchandising aan. Van paraplu's en petjes tot manchetknopen en miniatuurmodellen, ... er is voor elk wat wils. Het Mercedes-AMG label volgt dezelfde filosofie met exclusieve accessoires, waaronder deze verrassende bureaustoel die in eerste instantie voorbehouden is voor leden van de zeer selecte 'AMG Private Lounge' club.

De stoel is gemaakt van Artico kunstleer en Dinamica stof, die ook in het interieur van de modellen van het merk gebruikt worden. De armleuningen zijn zowel in de hoogte als in de breedte verstelbaar. Een beensteun is ook voorzien. En net als in een Mercedes-AMG heeft deze bureaustoel een AMG-badge en een karakteristieke vorm die het dynamische karakter benadrukt.

De autobouwer beweert dat de zijdelingse verstevigingen en het comfortabele zitvlak van de stoel helpen om vermoeidheid tegen te gaan. Dit moet zelfs de hardste werkers in de watten leggen, maar ook gamers die op zoek zijn naar de perfecte stoel!

Vond je dit artikel interessant en wil je het laatste autonieuws meteen in je mailbox ontvangen? Schrijf je – net als meer dan 300.000 autoliefhebbers – nu gratis in via e-mail:

Dat is de conclusie van een onderzoek van de Duitse mobiliteitsorganisatie ADAC. Maar niet elke laadmethode is even inefficiënt.

Hoewel hij nog verstopt zit onder het koetswerk dat hij leende van de huidige generatie, lijkt deze ‘mule’ te dienen voor de ontwikkeling van de volgende generatie MX-5. Die wordt in 2024 verwacht.

De Vitara heeft de luxe om zichzelf de nieuwe ‘full hybrid’ aandrijving van Suzuki cadeau te doen. Een stevige extra troef in tijden van hoge brandstofkosten?

Al zullen we daar in Europa wel nog even op moeten wachten…

Dat is in elk geval wat de designschetsen voor de zevende generatie doen vermoeden!

De Manifesto concept car wil een (rijdend) laboratorium zijn boordevol ideeën voor de toekomst van Dacia. Een ‘economisch en ecologisch’ performante toekomst. Maar vooral ook één die fun uitstraalt en apart is!

Hoewel hij nog verstopt zit onder het koetswerk dat hij leende van de huidige generatie, lijkt deze ‘mule’ te dienen voor de ontwikkeling van de volgende generatie MX-5. Die wordt in 2024 verwacht.

Heeft de Japanse autobouwer meteen het perfecte recept gevonden met zijn nieuwe en imposante plug-in hybride SUV?

De Vitara heeft de luxe om zichzelf de nieuwe ‘full hybrid’ aandrijving van Suzuki cadeau te doen. Een stevige extra troef in tijden van hoge brandstofkosten?

Met de look van een futuristische T1 wekt de nieuwe elektrische minibus van Volkswagen onmiskenbaar veel sympathie op. Volstaat die troef om te overtuigen?

Na onze test van de M240i nemen we nu het stuur van de kleinste 2-Reeks Coupé. Die is minder krachtig, maar ook toegankelijker. Is hij dan nog steeds even fijn om mee te rijden?

De Morgan Plus 8 is zonder twijfel een uitstekende deal: voor ongeveer 50.000 euro krijg je één van de meest charismatische modellen uit de autowereld! Haast je, want de prijzen stijgen! Maar voor je eender wat koopt, geven we je graag nog vijf onmisbare tips...

Net zoals zijn grote broer, de Vitara, biedt de S-Cross voortaan de keuze uit twee hybride aandrijvingen met een mooie verhouding prijs/uitrusting. En dat zowel in 4x2 als in 4x4.

Dit exemplaar, dat net voor de Eerste Wereldoorlog gebouwd werd, beschikt over een lederen zetel die die dienst doet als bestuurderszetel, een houtkachel en zelfs een brievenbus!

De SUV komt naar ons land met een keuze uit twee benzinemotoren en al voor minder dan € 20.000!

Dagelijkse update van de meest interessante auto’s, reviews en nieuws…