De best dressed op de Grammy’s 2022: de rode loper kleurt fuchsia | Het Nieuwsblad

2022-08-20 01:17:59 By : Mr. JACK FU

Dankzij de inspanningen van toegewijde stylisten en make-upteams waren er op de rode loper van de Grammy’s 2022 veel stijlvolle looks te zien bij de artiesten van de internationale muziekwereld. Opvallend: fuchsia neemt de rode loper over. En daarnaast mag het ook altijd weer zwart zijn.

Het Amerikaanse model Chrissy Teigen , de echtgenote van zanger John Legend , was de koningin van het bal in deze sprookjesachtige baljurk van Nicole + Felicia Couture. Véél stof, een zee van fuchsia waar je niet naast kan kijken.

Ook fuchsia bij de Amerikaanse rapster Saweetie . Zij koos voor Valentino - het modehuis dat fuchsia op de kaart zette als de kleur van het moment, door een opvallende campagne met Zendaya in outfits en achtergronden in alle denkbare tinten fuchsia. Het ensemble van Saweetie bestond uit een breed vallende lange A-lijn rok, met een klein topje erboven en lange handschoenen.

Olivia Rodrigo heeft een beetje van twee werelden: haar zwarte laag uitgesneden jurk van Vivienne Westwood wordt gekruid met een paarsroze glitterlijn. De 19-jarige zangeres won een Grammy voor Best new artist, Pop solo performance en Best pop vocal album .

Lady Gaga koos voor prachtige retro-glam. Haar zwart-witte, asymmetrische jurk is perfect gestyled met een grove halsketting en Gaga’s blonde lokken komen daarbij goed uit in een opgestoken kapsel.

St. Vincent in een glanzende jurk met ruches van Gucci.

Dua Lipa weet hoe ze een gedurfde entree moet maken op de rode loper in een prachtige zwarte vintage Atelier Versace-japon die ze combineerde met accessoires van Bulgari High Jewelry.

Rachel Zegler schittert in een chique golvende grijze jurk van Dior Haute Couture.

Carrie Underwood kiest nog een andere kleur, met haar indrukwekkende gouden Dolce en Gabbana-baljurk met een met kristallen afgezet lijfje.

Addison laat zien dat simpel ook beeldschoon kan zijn in een zijden jurk van Nili Lotan.

BTS bewees nog maar eens waarom ze de best geklede en meest op elkaar afgestemde boyband zijn en waren van top tot teen in Louis Vuitton gehuld.

Wil jij toegang tot alle artikels van Het Nieuwsblad? Duik in onze plusartikels en lees er elke maand 3 naar keuze gratis.